Вест Хем – Манчестер Юнайтед. Молотобійці відберуть очки у фаворита?

У неділю, 7 травня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться поєдинок "Вест Хем" - "Манчестер Юнайтед" у рамках 35-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" - "Манчестер Юнайтед".

Вест Хем

Вест Хем знаходиться в нижній частині таблиці та є частиною когорти команд, які борються за збереження місця в еліті британського футболу. Підопічні Девіда Мойєса дуже нестабільні в цьому сезоні і рідко радують своїх уболівальників переможними результатами.

Звичайно, «молотобійці» перебувають у дуже складній ситуації, яка зобов’язує їх грати на перемогу в кожному новому матчі проти суперників будь-якого рівня. Поки що «Вест Хем» має очковий відрив від команд із зони вильоту, але якщо лондонці не здобудуть кілька перемог за підсумками сезону, то після останнього туру цілком можуть опинитися в Чемпіоншипі.

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" посідає місце в першій четвірці турнірної таблиці і бореться з "Ньюкаслом" за бронзові медалі поточного розіграшу Прем'єр-ліги. Але при цьому «червоні дияволи» не гарантували собі участь у Лізі чемпіонів у наступному сезоні, адже й інші конкуренти близькі до омріяної четвертої позиції.

Команда Еріка тен Хага дійшла до фіналу Кубка Англії, а це означає, що поки що вона може цілком і повністю зосередитися на участі в чемпіонаті Англії. Нещодавно «Манчестер Юнайтед» зіграв внічию з «Тоттенхем Хотспур» і переміг «Астон Віллу», тому гості повинні підійти до матчу з «Вест Хемом» у хорошому настрої.

Вест Хем – Манчестер Юнайтед

Вест Гем – Манчестер Юнайтед факти

  • «Манчестер Юнайтед» переміг «Вест Гем» з рахунком 1:0 у матчі першого раунду цього чемпіонату Англії;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами в усіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) склала 1,68;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють» становила 1,58;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вест Хема у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч 35-го туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу Вест Хема можна поставити 3,39, на нічию – 3,69. , а на перемогу Манчестер Юнайтед за 2,11. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди все ще мають мотивацію наприкінці сезону чемпіонату: Вест Хем не забезпечив собі місце в Прем'єр-лізі на наступний сезон, а Манчестер Юнайтед не гарантував собі місце в зоні Ліги чемпіонів. Тому в очному поєдинку обидві команди справедливо будуть грати на перемогу і прагнути взяти всі три очки. «Червоні дияволи» в останніх матчах добре виглядали в атаці, тому логічним вибором буде зробити ставку на перемогу «Манчестер Юнайтед» за 2,11.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0