Кривбас – Динамо Київ. Чи продовжать кияни безпрограшну серію?

8 травня в рамках 25-го туру української Прем'єр-ліги на "Гірник Арені" (Кривий Ріг) зустрінуться команди "Кривбас" і "Динамо" Київ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Кривбас» – «Динамо» Київ

Кривбас

Кривбасу не вдалося добитися успіху в останньому матчі чемпіонату України, команда в останньому турі на виїзді зіграла внічию з Інгульцем 0:0. Підопічні Юрія Вернидуба провели матч значно переконливіше, команда володіла м'ячем 60% ігрового часу. Водночас «біло-червоно-чорних» підвела реалізація, суперник вміло відігрався. У середині другого тайму козаки залишилися в меншості, але криворіжці навіть з цієї ситуації не змогли виграти.

«Кривбас» посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 32 очки, з різницею м’ячів 21:27.

Динамо Київ

"Динамо" збільшило результативну серію в УПЛ до шести матчів, обігравши в останньому турі на виїзді "Ворсклу" з рахунком 2:1. Підопічні Олександра Шовковського невдало вийшли на зустріч, через що господарі першими відкрили рахунок. Біло-сині не здалися, зумівши відновити рівновагу ще до перерви. У другому таймі кияни відразу ж пішли в атаку, забивши ще один гол. Лише після цього гості видихнули, спокійно граючи на перемогу. Голами у "біло-синіх" відзначилися Ванат і Беніто.

Динамо посідає 4-е місце в чемпіонаті з 47 очками та різницею м'ячів 36:20.

Кривбас – Динамо Київ

Кривбас – Динамо Київ факти

  • Київське «Динамо» не зазнає поразок в останніх 6 іграх чемпіонату України;
  • Обидві команди забили в останніх 4 іграх чемпіонату України київського «Динамо» 1,91.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу киянам у цьому матчі. Котирування на успіх Кривбасу склали 5,66. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,84. На успіх київського "Динамо" котирування зупинилися на рівні 1,63. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.92, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.89. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Кривбас» виступає в хорошому темпі, команда має відмінні шанси пробитися в єврокубки. Динамо провалює сезон, кияни не тільки не борються за титул, але можуть залишитися без медалей. Підопічні Вернидуба знаходяться в хорошій формі, але все ж у матчі з «Ворсклою» «Динамо» показало, що у них є характер і клас. Тому я думаю, що Шовковський продовжить перемагати біля керма киян: перемога київського "Динамо" - 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0