Фіорентина проти Базеля. Чи вдасться «фіалкам» пробитися до фіналу?

11 травня на "Артеміо Франкі Арена" (Флоренція) у півфінальному раунді плей-офф Ліги конференцій зустрінуться "Фіорентина" та "Базель".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" – "Базель".

Фіорентина

Фіорентина добре виступила в першому матчі 1/4 фіналу, не залишивши на виїзді й сліду від Леха (4:1). У матчі-відповіді підопічні Вінченцо Італьяно дозволили собі розслабитися, що призвело до домашньої поразки від поляків з рахунком 2:3. «Лілії» недооцінили суперника, через що вже в середині другого тайму команда палала в рахунку 0:3. Лише після цього італійці включилися, все ж зумівши показати бажаний результат. Голи за фіолетових забили Соттіл і Кастровіллі.

Останні матчі на внутрішній арені «фіалки» показали чудовий результат.

Базель

Базелю довелося поборотися за місце в четвірці лідерів, команда лише в овертаймі на виїзді розгромила Ніццу 2:1. Підопічні Хейко Фогеля провалили початок матчу, дозволивши французам швидко вийти вперед. Надалі швейцарцям довелося попотіти, щоб відновити рівновагу в самій кінцівці. У підсумку довелося проводити овертайм, де червоно-сині вже були успішнішими. Базель приніс перемогу точними ударами Августина і Касима.

Кинувши всі сили на успішну гру в Європі, швейцарці проводять один із найгірших сезонів в історії на внутрішній арені. Після 31 туру "Базель" з 42 очками посідає лише 5-ту позицію.

Фіорентина проти Базеля

Факти про матч "Фіорентина" - "Базель".

  • Фіорентина не програє в 9 з останніх 10 домашніх ігор сезону;
  • Більше 2,5 голів у 4 з останніх 5 матчів Фіорентини сезону 1,62;
  • Базель не зазнав поразки в останніх 4 виїзних іграх сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу «Фіалкам» у цьому матчі. На успіх Фіорентини котирування склали - 1,48. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом - 4,80. На успіху Basel котирування зупинилися на позначці 6,70. Від цього півфіналу букмекери очікують голів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» коефіцієнт - 1.85, «Тотал більше 3» з лапками - 2.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фіорентина провела чудові останні три місяці, за винятком короткого періоду. «Базель» вирішив сконцентруватися на європейських змаганнях, проваливши чемпіонат. Обидві команди зробили ставку на єврокубки, тому викладуться на 110%. Що стосується матчу в Італії, то, думаю, господарі зможуть добитися успіху, окремо «фіалки» сильніші, і домашні трибуни допоможуть: «Фіорентина» виграє з гандикапом 1 (-1) – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0