Вест Хем – АЗ Алкмар. Чи вдасться «молотобійцям» вдома?

11 травня в матчі 1/2 фіналу плей-офф LKF на стадіоні London Stadium (Лондон) поміряються силами клуби Вест Гем і АЗ Алкмар.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вест Гем» проти АЗ Алкмаар

Вест Гем

Вест Хем без проблем вийшов до півфіналу турніру, впевнено розібравшись вдома з Гентом 4:1. Підопічні Девіда Мойєса не змогли відразу перехопити ініціативу на полі, через що перший тайм завершився внічию. Вже після перерви «молотобійці» набрали обертів, забивши три голи всього за 7 хвилин. Перемогу британцю принесли Антоніо (дубль), Пакет і Райс.

Якщо в Європі Вест Хем виглядає потужно, то в АПЛ не все так гладко. Лондонці програли три останні ігри на чемпіонаті із загальним рахунком 4-9. З 34 очками в 34 турах "молотобійці" посідають 15-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, але все ще не гарантують собі місце в еліті.

АЗ Алкмар

За вихід у півфінал довелося боротися АЗ Алкмаару, який після стартової поразки від Андерлехта (0:2) вдома лише по пенальті обійшов бельгійців (3:0). Підопічні Паскаля Янсена потужно увійшли в зустріч, забивши два голи менш ніж за 15 хвилин. Надалі табло не змінилося, тому командам довелося пробивати пенальті, де голландці виявилися вдалішими. Героєм зустрічі у складі «сироварів» став Павлідіс, який оформив дубль.

Непогано виступає АЗ і на внутрішній арені, після 30 турів посідаючи 4 місце в таблиці з 60 очками в активі.

Вест Хем – АЗ Алкмар

Вест Гем – АЗ Алкмар: факти

  • Вест Хем програв останні 3 ігри сезону;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 6 матчах Вест Хема сезону;
  • АЗ Алкмаар виграв три останні ігри сезону 3-0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цьому матчі англійцям. На "Вест Хем" котирування становили - 1,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом - 4,00. На успіх AZ Alkmaar котирування зупинилися на позначці 5,70. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.93, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вест Хем має намір боротися за чемпіонський титул в Європі, команда зазнає невдачі в Англії, але стабільна в єврокубках. AZ проводить чудовий сезон як на внутрішній арені, так і в європейських змаганнях. Рівень виконавців у лондонців вищий, вони грають вдома, де виглядають сильно і стабільно, тому я очікую успіху від хлопців Мойєса: перемога Вест Хема - 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0