Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон. Чи перервуть «червоні дияволи» серію поразок?

«Манчестер Юнайтед» зіграє з «Вулвергемптон Вулвз» у суботу, 13 травня, на «Олд Траффорд» у 36-му турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Вулвергемптон".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед програв останні два матчі в Прем'єр-лізі, і тепер місце команди в першій четвірці турнірної таблиці за підсумками сезону під загрозою. Ліверпуль дуже близький до червоних дияволів і точно готовий скористатися будь-якою новою осічкою конкурента.

У майбутньому домашньому матчі підопічним Еріка Тен Хега потрібно взяти три очки, щоб повернутися на переможний шлях і залишитися в зоні Ліги чемпіонів. В останніх матчах «Манчестер Юнайтед» грав дуже погано, тому буде цікаво подивитися, чи вдалося наставнику команди та його гравцям виправити помилки.

Вулвергемптон

В останньому турі Прем'єр-ліги "Вулверхемптон" здобув важливі три очки в домашньому матчі проти "Астон Вілли", набрав 40 очок і, по суті, убезпечився від вильоту в цьому сезоні. Тож у решті турів цього розіграшу «Вовки» цілком можуть зіграти без тиску та для власного задоволення.

Ймовірно, тренерський штаб «Вулвергемптона» в матчах, що залишилися, буде експериментувати, а значить, є шанс побачити на полі тих виконавців, які раніше не отримували багато ігрової практики. Але навіть у такому складі та невмотивованому стані гості цілком можуть претендувати на хорошу гру на «Олд Траффорд».

Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон

Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон факти

  • «Манчестер Юнайтед» переміг «Вулверхемптон» з рахунком 1-0 у першому турі цього сезону чемпіонату;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на тотал овер (2,5) склала 1,64;
  • Крім того, тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,85;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вулвергемптона в Прем'єр-лізі;
  • Манчестер Юнайтед програв два останні матчі Прем'єр-ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч нового туру Прем’єр-ліги: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 1,43, на нічию – 4,80. , а на перемогу Вулвергемптона за 7,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» наприкінці сезону поставив себе в складне становище і повинен виграти всі матчі, що залишилися, щоб гарантувати собі місце в першій четвірці турнірної таблиці. У новому матчі "червоні дияволи" спробують перервати серію поразок і докладуть максимум зусиль, щоб вдома перемогти сильний "Вулверхемптон". Але все одно оборона господарів в останніх матчах виглядає дуже непереконливо, тому є сенс повірити хоча б в один гол гостей і зробити ставку на «обидві заб'ють» за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0