Баварія проти Шальке. Чи здобуде "Баварія" ще три очки вдома?

У суботу, 13 травня, на стадіоні "Альянц Арена" відбудеться поєдинок "Баварія" - "Шальке" в рамках 32-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Шальке".

Баварія

Баварія виграла два останні матчі в чемпіонаті Німеччини, зуміла повернути лідерство в турнірній таблиці і не планує втрачати його до кінця сезону. Будь-яка нова осічка може коштувати чинним чемпіонам занадто дорого, тому вони налаштовані виграти всі бої, що залишилися.

Останніми роками "Баварія" не відчувала проблем із "Шальке", а це означає, що мюнхенці однозначно сприймають матч нового туру як прохідний. На рідному стадіоні підтримка рідних уболівальників однозначно допоможе господарям, а сама гра має пройти під повним домінуванням підопічних Томаса Тухеля.

Шальке

Шальке також виграв останні два матчі Бундесліги та вийшов із небезпечної зони. Звісно, про гарантований порятунок говорити поки рано, але ігрова форма команди однозначно радує гельзенкірхенців, які в наступному сезоні очікують побачити своїх улюбленців у еліті німецького футболу.

У майбутньому матчі «Шальке» буде відвертим аутсайдером і гостям необхідно показати свою найкращу гру, щоб розраховувати на якісь очки. «Шальке» однозначно гратиме другим номером і робить основну ставку на надійну та дисципліновану гру біля своїх воріт, а по-друге, думатиме про атакувальні дії.

Баварія проти Шальке

Баварія – Шальке факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу Бундесліги «Баварія» перемогла «Шальке» з рахунком 2:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була більше (2,5) 1,23;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють» не становила 1,90;
  • І "Баварія", і "Шальке" виграли два останні матчі в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч 32-го туру німецької Бундесліги: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,16, на нічию – 7,80. , а на перемогу Шальке - на 22,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» вважається явним фаворитом майбутнього матчу і намагатиметься показати максимум на своєму полі, щоб взяти наступні три очки та підтвердити цей статус. Мюнхенці не можуть втрачати очки в кінці сезону, тому в мотивації сумніватися не доводиться. «Шальке» також буде заряджений боротьбою і повинен намагатися грати на результат проти суперників будь-якого рівня, але все ж клас між командами повинен відігравати вирішальну роль у такому матчі. Цікавим вибором буде ставка на гандикап 1 (-2,5) за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0