Борусія Д проти Борусії М. Чи візьме Шмельс три очки в цьому матчі?

У суботу, 13 травня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться поєдинок «Боруссія Дортмунд» — «Боруссія М» у рамках 32-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Д" проти "Боруссія М".

Борусія Д

Борусія Д в останньому турі чемпіонату Німеччини перемогла Вольфсбург і не дозволила Баварії вийти вперед. У «Джмелів» ще є шанси на золоті медалі, але тепер доля чемпіонського титулу в руках головного конкурента, а самим дортмундцям потрібно продовжувати набирати очки.

Новий матч для «Боруссії» також є одним із тих, у якому від команди вимагається взяти три чергові очки. На своєму полі «Джмелям» гарантована підтримка рідних уболівальників, які неодмінно будуть гнати улюблену команду в атаку протягом усього матчу.

Борусія М

Гладбахерці обіграли Бохум в останньому матчі на своєму стадіоні, але загалом не можуть забрати цей сезон у свій актив. Команда не змагалася за єврокубкові місця, будучи сильним середняком у турнірній таблиці, який явно розраховував досягти більшого до початку нинішнього сезону.

У наступному матчі «Боруссія М» однозначно гратиме без тиску на підсумковий результат і знову спробує обіграти суперника. Останніми роками гладбахчани добре грали проти «Шмелів», тож завдяки дисциплінованій та надійній грі сміливо можуть претендувати на хороший результат.

Борусія Д проти Борусії М

Факти про матч "Боруссія D" проти "Боруссії М".

  • У матчі першого туру цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Боруссія М» перемогла «Боруссію Д» з рахунком 4:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,30;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,54;
  • Боруссія М виграла три з останніх п'яти матчів проти Боруссії D у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч чергового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» можна поставити 1.34, на нічию 6.10, а на перемогу Боруссії М - за 7,90. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Матчі між двома «Боруссіями» завжди привертають увагу футбольної громадськості, і нова зустріч команд точно не стане винятком. Дортмундці по праву є фаворитами такого поєдинку, адже вони продовжують боротьбу за чемпіонський титул і гратимуть на своєму стадіоні. Але Гладбахери відверто завершують цю кампанію без серйозної турнірної мотивації. Крім того, «джмелям» вочевидь потрібно буде брати реванш у суперника за поразку у першому колі. Логічним вибором здається ставка на фору 1 (-1,5) за 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0