Арсенал проти Брайтона. Яка команда виграє центральний матч туру Прем'єр-ліги?

У неділю, 14 травня, на стадіоні "Емірейтс" відбудеться поєдинок "Арсенал" - "Брайтон" в рамках 36-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Брайтон".

Арсенал

Арсенал обіграв Ньюкасл на виїзді в останньому турі Чемпіонату Англії і все ще має шанси поборотися з Манчестер Сіті за чемпіонський титул. Для цього «канонірам» потрібно виграти матчі, що залишилися, і сподіватися на осічки від головного конкурента.

Поєдинок проти «Брайтона» в новому турі АПЛ точно не буде легкою прогулянкою для лондонців, тому Мікелю Артеті варто випустити на таку гру своїх найсильніших гравців. Цікаво буде подивитися, як «Арсенал» розкриє надійний захист нового суперника в наступному матчі.

Брайтон

«Брайтон» дуже добре виступає в нинішньому сезоні чемпіонату Англії і зберігає хороші шанси потрапити в єврокубкову зону за підсумками кампанії. Під керівництвом Роберто Де Дзербі «Чайки» значно покращили, стабільно набирають очки та дають серйозну боротьбу топ-клубам Англії.

Безсумнівно, що в новому матчі Брайтон також буде боротися за всі три очки. «Чайки» показують дуже видовищну гру, знаходяться в хорошій формі і явно планують сміливо зіграти в гостях проти одного з претендентів на чемпіонський титул.

Арсенал проти Брайтона

Арсенал проти Брайтон факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" переміг "Брайтон" з рахунком 4-2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,58;
  • Крім того, у трьох з останніх п’яти ігор між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють» становила 1,55;
  • Арсенал виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Брайтона у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч 36-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Арсеналу можна поставити 1,86, на нічию – 3,90, а на перемогу Брайтона - за 3,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч нового туру чемпіонату Англії, в якому Арсенал зустрінеться на своєму стадіоні з Брайтоном. Обидві команди лідирують у турнірній таблиці і ще не виконали всі завдання в поточному розіграші. Тому і «Арсеналу», і «Брайтону» є за що поборотися в майбутній очній сутичці. Останніми роками поєдинки суперників радують результативною та видовищною грою, тому логічно зупинити свій вибір на тоталі овер (3,5) за 2,40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0