Евертон проти Манчестер Сіті. Чи підтвердять «містяни» статус фаворита?

У неділю, 14 травня, на стадіоні "Гудісон Парк" відбудеться поєдинок "Евертон" - "Манчестер Сіті" в рамках 36-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Евертон" проти "Манчестер Сіті".

Евертон

Евертон знаходиться в кінці таблиці англійської Прем'єр-ліги і по праву вважається одним з головних кандидатів на виліт. "Ірискам" дуже потрібні очки в кінці чемпіонату, щоб залишитися в англійській Прем'єр-лізі наступного сезону.

З кожним новим туром становище підопічних Шона Дайча погіршується, адже у команди буде не так багато можливостей виправити ситуацію. У домашньому матчі проти чинного чемпіона «Евертону» буде важко здобути очки, але це той самий випадок, коли господарі повинні грати на перемогу незалежно від статусу нового суперника.

Манчестер Сіті

У "Манчестер Сіті" була чудова переможна серія в Прем'єр-лізі, завдяки якій він не тільки відновив лідерство в турнірній таблиці, а й закріпився за першою позицією. Тепер головним завданням команди Пепа Гвардіоли буде залишитися на першому місці до кінця поточного розіграшу і знову спробувати золоті медалі.

Не забуваймо, що «городяни» продовжують претендувати на перемогу в Лізі чемпіонів і Кубку Англії, тому наприкінці сезону у «Манчестер Сіті» буде складний і насичений календар. Але навіть із запасними гравцями у складі гості однозначно мають намір додати до свого активу ще три очки.

Евертон проти Манчестер Сіті

Евертон проти Манчестер Сіті факти

  • Евертон і Манчестер Сіті зіграли внічию 1-1 у матчі першого раунду цього чемпіонату Англії;
  • Лише в двох з останніх п’яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) становила 1,59;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, склала 2,0;
  • Переможна серія "Манчестер Сіті" в АПЛ налічує десять матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру Прем’єр-ліги: на перемогу «Евертона» можна поставити 9,40, на нічию — 5,60, на Перемога Манчестер Сіті за 1,31. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий матч нового раунду чемпіонату Англії, в якому обидві команди зберігають турнірну мотивацію. Евертон відчайдушно бореться за збереження свого місця в еліті британського футболу, а Манчестер Сіті прагне захистити титул чемпіона. Баттерскотч буде явним аутсайдером такого матчу, але їм просто потрібно ризикнути і сміливо грати в атаці. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0