Бетіс проти Райо Вальєкано. Чи перервуть «Бджоли» свою смугу поразок на виїзді?

15 травня в матчі 34-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Беніто Вільямарін» (Севілья) поміряються силами клуби «Бетіс» і «Райо Вальєкано».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Райо Вальєкано".

Бетіс

Реал Бетіс перервав триматчеву серію без перемоги вдома, перемігши на виїзді Атлетик Більбао з рахунком 1:0. Підопічні Мануеля Пеллегріні активно вступили у зустріч, вже на 6-й хвилині їм пощастило відкрити рахунок, точним ударом відзначився Вілліан Хосе. Після цього господарі побігли вперед, сподіваючись нескінченними атаками просто розчавити "бетікос". Варто відзначити, що «зелено-білі» були готові до цього, тому команда зберегла перевагу.

Бетіс посідає 6-е місце в Ла Лізі з 52 очками та співвідношенням м'ячів 40:37.

Райо Вальєкано

В останній зустрічі перемогу святкував Райо Вальєкано, який вдома був сильнішим за Вальядолід 2:0. Весь перший тайм команди провели у боротьбі між собою, тому рахунок на табло не змінився. Але після перерви «гіганти» змогли перехопити ініціативу, забивши два голи. Вже в кінцівці «біло-фіолетові» скоротили відставання, а перемога все ж залишилася за господарями. Перемогу "бджолам" принесли точні удари де Томаша і Камелло.

Райо Вальєкано посідає 9 місце в турнірній таблиці з 46 очками та різницею м'ячів 40:42.

Бетіс проти Райо Вальєкано

Бетіс – Райо Вальєкано: факти

  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 ігор Бетіса сезону 1,79;
  • Понад 2,5 м'яча в останніх 6 матчах Райо Вальєкано в Лізі;
  • Райо Вальєкано не виграє в останніх 6 виїзних іграх сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать перемогу Севільї в домашньому матчі. Успіх котирувань Betis склав - 1,92. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. На Victoria Rayo Vallecano котирування зупинилися на 4,31. Букмекери не очікують від іспанців результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» коефіцієнт - 1,79, «Тотал більше 2,5» з лапками - 2,09. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бетіс проводить весь сезон у хорошому темпі, але запалу в кінці сезону у команди все одно не вистачає. На ходу також «Райо Вальєкано», хоча «бджоли» помиляються частіше, їхнє слабке місце — гра на виїзді. У найближчій грі хлопці Пеллегріні переможуть, зелено-білі трохи стабільніші, плюс гості кошмарно грають на виїзді, що стане вирішальним фактором для успіху севільців: перемога Бетіса – 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0