Манчестер Сіті – Реал Мадрид. Хто вийде у фінал Ліги чемпіонів?

У середу, 17 травня, на "Етіхад Стедіум" відбудеться матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "Реал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Реала".

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті не зміг реалізувати свої шанси в першому матчі проти Реала, зігравши внічию на Сантьяго Бернабеу. Підопічні Пепа Гвардіоли цілком можуть бути задоволені таким результатом, адже могли взагалі програти цю зустріч, якби Кевін Де Брюйне не забив гол-відповідь у другому таймі.

Звичайно, на своєму стадіоні «Манчестер Сіті» розраховує показати набагато сильніший рівень гри, який дозволить команді вийти у фінальний матч Ліги чемпіонів. Mentor Citizens навряд чи буде експериментувати зі складом і довіряти перевіреним гравцям.

Реал Мадрид

«Бланкос» теж можуть бути задоволені результатом першого матчу, незважаючи на перевагу в рахунку по ходу гри. Тим не менше моментів біля воріт мадридців було чимало, але вони зуміли впоратися з атакуючою силою суперника і здобули прийнятний результат, який залишає непогані шанси на прохід далі перед матчем-відповіддю.

Команда Карло Анчелотті усвідомлює, що на виїзді їм доведеться грати ще краще, якщо розраховують зіграти в основному матчі Ліги чемпіонів. Ймовірно, «Реал» обере тактику гри другим номером і віддасть ініціативу «Манчестер Сіті», але все одно намагатиметься зловити суперника на контратаках.

Манчестер Сіті – Реал Мадрид

Манчестер Сіті – Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид і Манчестер Сіті зіграли внічию 1-1 у першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал понад (2,5) 1,60;
  • В останніх шести матчах між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, становила 1,65;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Реала на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів: на Манчестер Сіті можна поставити 1,67, на нічию – 4,40, на Реал Мадрид за 5,00. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Якщо в першому матчі букмекери відмовилися назвати явного фаворита цього протистояння, то у грі-відповіді Манчестер Сіті справедливо має більше шансів на успіх, адже гратиме на своєму стадіоні. Команда Гвардіоли, безумовно, розраховує виступити краще і сильніше, ніж у першому матчі, і зробить ставку на агресивну гру в атаці. Реал також не буде сидіти склавши руки в обороні і спробує скористатися вразливістю оборони господарів поля. Логічним і скромним вибором у даному випадку видається ставка на «забивають обидві команди» за 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0