Інтер проти Мілана. Чи зможуть "россонері" повернутися?

У вівторок, 16 травня, на стадіоні "Джузеппе Меацца" в рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться матч "Інтер" - "Мілан".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Мілан".

Інтер

Інтер чудово провів перший півфінальний матч проти Мілана, забивши два голи без відповіді і з гарним настроєм та шансами на прохід далі вирушить на матч-відповідь. Цікаво, що «нерадзуррі» в першому матчі могли виграти зі значно комфортнішим або розгромним рахунком.

Головним завданням команди Сімоне Індзагі тепер буде утримати переможний рахунок, а значить, «нерадзуррі» зможуть обрати захисну модель гри на матч-відповідь. Але навіть за такої гри «Інтер» неодмінно намагатиметься створити гостроту попереду, адже будь-який гол господарів практично вб’є будь-яку інтригу в цьому протистоянні.

Мілан

Але перший матч Мілан провалив, пропустивши два швидких голи на початку зустрічі. Зараз "россонері" в дуже складному становищі і їм потрібно зробити справжній подвиг, щоб вийти у фінал Ліги чемпіонів. Але варто визнати, що команда Стефано Піолі має певні шанси пройти далі.

У матчі-відповіді «Мілан» не встигне відбудуватися, а буде потрібно з перших хвилин йти вперед і забити у ворота суперника. «Россонері» напевно зроблять ставку на швидкий гол, який явно підвищить їхні шанси. Гостям банально втрачати нічого, а значить, намагатимуться ризиковано грати в атаці.

Інтер проти Мілана

Інтер – Мілан: факти

  • У цьому сезоні команди зіграли чотири рази: «Інтер» виграв три, «Мілан» виграв один матч;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 2,15;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками у всіх змаганнях ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,90;
  • Інтер виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Мілана у всіх турнірах;
  • У першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів Інтер обіграв Мілан з рахунком 2:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів: на Інтер можна поставити 1,95, на нічию – 3,80, на Мілан за 4.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Інтер" напередодні матчу-відповіді з "Міланом" вважається великим фаворитом, оскільки зараз він має перевагу в два м'ячі. Але інтрига в цьому протистоянні все ж зберігається, адже россонері цілком можуть перевернути все з ніг на голову в новій боротьбі. Мілану нікуди відступати, команда повинна йти вперед і шукати свої шанси в атаці. Інтер цілком може грати другим номером і така тактика може принести успіх номінальним власникам. У цьому випадку я хочу зробити вибір на користь «забивати обидві команди» за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0