Севілья - Ювентус. Яка команда вийде у фінал Ліги Європи?

У четвер, 18 травня, на "Рамон Санчес Пісхуан" відбудеться поєдинок "Севілья" - "Ювентус" в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Ювентус".

«Севілья»

«Севілья» не втримала переможний рахунок у першому матчі, пропустивши м’яч у відповідь наприкінці гри. Тому можна сміливо сказати, що гравці іспанської команди розчаровані результатом першого матчу, перемога в якому істотно збільшила б їхні шанси на вихід у фінал Ліги Європи.

Тим не менш, «Севілья» підійде до матчу-відповіді з хорошими шансами на успіх, адже в поточному розіграші вона вже впоралася з іменитими суперниками на своєму стадіоні. Господарі явно розраховують показати хороший рівень футболу, який дозволить їм пройти далі.

Ювентус

У першому матчі "Ювентус" зіграв не найкращим чином, звівши нічию на останніх хвилинах. Майже всю гру «стара синьйорка» не могла реалізувати свої шанси, але все-таки змогла здобути нічию, що залишає команді хороші шанси на вихід у головний матч Ліги Європи.

Тепер Ювентус не зобов'язаний йти вперед і активно атакувати у матчі-відповіді, але може вибрати набагато спокійнішу тактику. Тренерський штаб італійської збірної добре знає сильні сторони суперника і повинен підготувати особливий план на таку важливу гру.

Севілья - Ювентус

Севілья - Ювентус факти

  • У минулому суперники п'ять разів грали в єврокубках: двічі перемагав "Ювентус", один матч виграла "Севілья" і дві зустрічі завершилися внічию;
  • Лише два з цих п’яти матчів між суперниками в єврокубках робили ставку на те, що «обидві команди заб’ють» 1,85;
  • Лише в одному з цих п’яти матчів між командами в європейських змаганнях ставка на тотал більше (2,5) склала 2,15;
  • У першому півфінальному матчі Ліги Європи Ювентус і Севілья зіграли внічию 1:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

1xbet, дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи: на Севілью можна поставити 2,48, на нічию 3,30, на Ювентус — 2,48. 3.10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння, інтрига в якому значно загострилася після першої дуелі. "Севілья" і "Ювентус" мають приблизно рівні шанси на вихід в головний матч цього розіграшу Ліги Європи і долю путівки у фінал цілком може вирішити один забитий гол. На боці господарів буде підтримка місцевих уболівальників, а гості вважаються більш досвідченою та крутою командою. Суперники, очевидно, можуть грати обережно та без ризику, тому в цьому випадку я хотів би вибрати Менше (2,5) за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0