Байєр проти Роми. Чи зможе Леверкузен взяти реванш?

У четвер, 18 травня, на «Бай Арені» відбудеться поєдинок «Байєр» – «Рома» в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "Роми".

Байєр

Перший матч Байєр зіграв не найкращим чином, мінімально програвши на виїзді. Звичайно, такий результат ще дозволяє «Фармацевтам» розраховувати на вихід у фінал Ліги Європи, але для цього команда повинна зіграти набагато краще, ніж у першій грі, і її влаштовуватиме лише перемога.

Підтримка рідних уболівальників цього вечора стане важливим фактором для «Байєра», який на своєму полі може дати гідний бій супернику будь-якого рівня. У матчі-відповіді команда Хабі Алонсона однозначно намагатиметься грати першим номером і бути максимально агресивною в атаці.

Рома

«Рома» скористалася шансом у першому матчі та здобула комфортний результат перед матчем-відповіддю. Тепер Жозе Моурінью і його команда цілком можуть зіграти на результат, зробивши ставку на прагматичний футбол і втримавши переможний рахунок, що дозволить римлянам пройти далі.

Безсумнівно, Рома не буде всю гру сидіти в обороні, а спробує збільшити свою перевагу. Ліга Європи – дуже важливий турнір для римлян, перемога в якому дозволить команді напряму вийти в груповий етап наступної Ліги чемпіонів.

Байєр проти Роми

Байєр проти Роми факти

  • У першому півфінальному матчі Ліги Європи «Рома» перемогла «Байєр» з мінімальним рахунком 1:0;
  • Раніше в єврокубках суперники грали між собою п’ять разів: два матчі завершилися внічию, двічі перемогла «Рома», один — «Байєр»;
  • У чотирьох із цих п’яти матчів між суперниками в єврокубках ставка була на те, що «обидві команди заб’ють» 1,95;
  • У трьох з п'яти матчів між командами в єврокубках ставка на тотал овер (2,5) становила 2,20.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи: на Байєр можна поставити 2,05, на нічию — 3,30, на Рому — 4,10. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні інтрига зберігається, адже «Байєр» цілком здатний відіграти один гол на своєму полі, який команда пропустила на виїзді в першому матчі. Рома, у свою чергу, зробить все можливе, щоб зберегти здобуту перевагу або навіть збільшити її. Господарям нічого втрачати, треба йти вперед і атакувати, а гості обов’язково спробують скористатися своїми шансами у матчі-відповіді. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0