Базель проти Фіорентини. Чекати швейцарців у фіналі?

18 травня в рамках 1/2 фіналу плей-офф ЛКФ на «Сент-Якоб-Парк Арені» (Базель) зустрінуться команди «Базель» і «Фіорентина». Результат першого матчу – 2-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Базель» проти «Фіорентини».

Базель

Базель подав заявку на вихід у фінал, обігравши на виїзді у першому матчі 1/2 фіналу Фіорентину з рахунком 2:1. Підопічні Хейко Фогеля весь перший тайм вивчали суперника, команда не поспішала в атаку, тому італійці першими відкрили рахунок. Лише після перерви «дітям» вдалося впоратися з емоціями, відновивши рівновагу в середині тайму. Наприкінці зустрічі швейцарці дочекалися слушного моменту, забивши гол незадовго до фінального свистка. Перемогу "червоно-синім" принесли точні удари Діуфа та Амдуні.

Базель після несподіваної перемоги в Італії поступився 1:6 у чемпіонаті Швейцарії Санкт-Галлену. Після 33 турів чемпіонату «Базель» посідає лише 6-е місце в таблиці з 42 очками в активі.

Фіорентина

Фіорентина пішла на спад не вчасно, у домашньому матчі 1/2 фіналу Ліги конференцій клуб поступився швейцарському Базелю з рахунком 1:2. Підопічні Вінченцо Італьяно на правах господарів активно йшли вперед, завдяки чому зуміли відкрити рахунок у середині першого тайму, намагався Кабрал. Після перерви «фіалки» вже діяли не так активно, команда сподівалася відійти малокровним шляхом. Варто відзначити, що гості одразу захопили ініціативу, зумівши відігратися. Коли в кінцівці «лілії» знову розігналися, супернику вдалося підхопити їх на контрході.

Цими вихідними "фіалки" перемогли "Удінезе" з рахунком 2:0 в Серії А. З 49 очками після 35 турів "Фіорентина" посідає 10-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії.

Базель проти Фіорентини

Базель проти Фіорентини факти

  • Більше 2,5 голів, забитих у 4 з останніх 5 матчів Базеля сезону 1,72;
  • Базель не може виграти останні 5 домашніх ігор сезону;
  • Фіорентина не вигравала в останніх 3 виїзних матчах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать італійців. Котирування на перемогу Базеля становили 4,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. На успіх Фіорентини котирування зупинилися на позначці 1,78. Букмекери очікують на результативне протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.20, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Базель має високі шанси на успіх після перемоги на виїзді тиждень тому. «Фіорентина» несподівано провалила домашню зустріч, але все одно команда перебуває в хорошій формі. З нетерпінням чекаю перемоги італійців у найближчому матчі, швейцарці не блищать результатами, тому цілком можуть спіткнутися навіть у домашній зустрічі: перемога Фіорентини – 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0