Борнмут – Манчестер Юнайтед. Чи буде сенсація в цьому поєдинку?

У суботу, 20 травня, на «Віталіті Стедіум» відбудеться поєдинок між «Борнмутом» і «Манчестер Юнайтед» в рамках 37-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Борнмут" – "Манчестер Юнайтед".

«Борнмут»

«Борнмут» уже давно має 39 очок у Прем’єр-лізі, і цього результату має вистачити, щоб «Черрі» залишилися в АПЛ наступного сезону. Команда захистилася від вильоту, зігравши кілька хороших ігор і точно порадувавши своїх уболівальників.

В останньому турі чемпіонату Англії «Борнмут» програв «Крістал Пелас», але в новому матчі команді буде дуже важко повернутися на переможний шлях, навіть граючи на своєму стадіоні. Господарі будуть відвертими аутсайдерами, але вони все одно спробують здивувати свого нового головного суперника.

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед у минулому турі перервав негативну серію з двох поразок поспіль, обігравши на своєму стадіоні Вулверхемптон. Але «червоні дияволи» все одно продовжують боротьбу за місце в топ-4, зберігаючи шанси як стати бронзовим призером чемпіонату, так і навіть потрапити на п'яте місце.

В останніх матчах цього сезону Прем'єр-ліги команда Еріка Тен Хега повинна постаратися набрати якомога більше очок, щоб у наступному сезоні повернутися в Лігу чемпіонів. Наставник Манчестер Юнайтед повинен показати своїх найкращих гравців у наступній грі, і навряд чи експериментуватиме зі складом.

Борнмут – Манчестер Юнайтед

Борнмут - Манчестер Юнайтед факти

  • «Манчестер Юнайтед» переміг «Борнмут» з рахунком 3-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на те, що "обидві команди заб'ють" 1,65;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами чемпіонату Англії ставка на тотал овер (2,5) склала відразу 1,55;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Борнмута в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 37-го туру англійської Прем’єр-ліги: на Борнмут можна поставити 5,60, на нічию – 4,50, на Манчестер Юнайтед – 1,55. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» все ще ризикує опинитися поза першою четвіркою турнірної таблиці, тому в матчах, що залишилися сезону, «червоним дияволам» бажано постаратися набрати якомога більше очок. «Борнмут» тільки відігрується в цьому сезоні, команда зберегла прописку в АПЛ на наступний сезон і може грати без тиску і страху за кінцевий результат. Ключову роль у такій боротьбі має відігравати клас гостей та їх мотивація, а значить, ставка на Н2 (-1,5) за 2,33.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0