Баварія – РБ Лейпциг. Чи зробить Баварія новий крок до чемпіонства?

У суботу, 20 травня, на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться поєдинок «Баварія» — «РБ Лейпциг» у рамках 33-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "РБ Лейпциг".

Баварія

Баварія продовжила переможну серію в останньому турі чемпіонату Німеччини, обігравши вдома Шальке з рахунком 6:0. Команда Томаса Тухеля підходить до вирішальної частини сезону у чудовій формі та гарному настрої та точно готова набрати максимум очок у матчах, що залишилися до кампанії.

У майбутньому матчі «Баварія» матиме підтримку власних уболівальників, але головним фактором на користь господарів має стати високий рівень, клас та досвід гравців команди. Це буде головний матч сезону для Баварії, в якому вона не має права втрачати очки.

РБ Лейпциг

Лейпциг також виграв останні три матчі в німецькій Бундеслізі, а в останньому турі на своєму стадіоні мінімально переміг бременський Вердер. «Бики» все ще мотивовані цього сезону, оскільки вони не забезпечили собі місце в зоні Ліги чемпіонів наприкінці сезону.

«РБ Лейпциг» посідає третє місце в турнірній таблиці, але випереджає «Уніон Берлін» лише на очко, а «Фрайбург» — на три очки. «Бики» будуть явними аутсайдерами нового матчу проти чинного чемпіона, але вони намагатимуться сміливо грати в атаці та навряд чи просидять біля своїх воріт усі 90 хвилин.

Баварія – РБ Лейпциг

Баварія – РБ Лейпциг факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу Бундесліги Баварія та РБ Лейпциг зіграли внічию 1-1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,37;
  • У чотирьох з останніх п'яти зустрічей між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,47;
  • Баварія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти РБ Лейпциг у всіх турнірах;
  • І «Баварія», і «Лейпциг» виграли останні три матчі чемпіонату.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч 33-го туру німецької Бундесліги: на перемогу Баварії можна поставити 1,55, на нічию — 5,10 і на перемогу РБ Лейпциг - за 5,10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Домашній матч проти "Лейпцига" - останній серйозний тест для "Баварії", яка стоїть перед командою на шляху до захисту чемпіонського титулу. Мюнхенці зобов'язані взяти три очки в такій грі, адже будь-якою осічкою може скористатися їхній головний конкурент. «Бики» підійдуть до цього важливого матчу в дуже хорошій формі, а також будуть мотивовані взяти очки, щоб продовжити боротьбу за місце в топ-4. У цьому випадку цікавим вибором видається ставка на перемогу. Баварії в першому таймі за 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0