Жирона – Вільяреал. Чи продовжать господарі переможну серію вдома?

20 травня в матчі 35-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди Жирони та Вільярреала. Матч прийме стадіон «Монтівіллі Сіті» (Жирона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Жирона» – «Вільярреал».

Жирона

Жирона не програє чотири матчі поспіль у Ла Лізі, хоча в останньому турі команда втратила очки, зігравши внічию з Реал Сосьєдадом 2:2. Підопічні Мішеля провалили першу половину стартового відрізку, коли дозволили «синьо-білим» двічі розписатися під своїм голом. Варто відзначити, що жирондисти не здалися, відновивши рівновагу ще до перерви. Надалі гра пройшла в рівній боротьбі, тож очікувана нічия. Голи за біло-червоних забили Коуту та Стуані.

Жирона посідає 7-е місце в чемпіонаті з 48 очками та різницею м'ячів 54:48.

Вільяреал

Вільярреал продовжує впевнено рухатися вперед, в останньому матчі команда вдома розгромила Атлетік Більбао з рахунком 5:1. Значно переконливішими у матчі були підопічні Кіке Сетьєна, що дозволило їм вийти вперед ще до перерви. Після паузи «жовта субмарина» на цьому не зупинилася, не залишивши й сліду від «червоно-білих». У господарів забили Баена (дубль) і Джексон (дубль), ще один гол був забитий після автоголу.

Вільяреал посідає 5-е місце в турнірній таблиці з 57 очками та різницею м'ячів 52:35.

Жирона – Вільяреал

Жирона – Вільяреал: факти

  • Жирона виграла останні 4 домашні матчі 2,81;
  • У 6 з останніх 7 матчів Ліги «Вільярреал» було забито більше 2,5 голів;
  • Жирона забила принаймні 2 голи в останніх 4 матчах Ла Ліги.

Прогноз підсумків гри

Якщо в першому матчі букмекери відмовилися називати явного фаворита цього протистояння, то у грі-відповіді Манчестер Сіті справедливо має більше шансів на успіх, адже гратиме на своєму стадіоні. Команда Гвардіоли, безумовно, розраховує виступити краще і сильніше, ніж у першому матчі, і зробить ставку на агресивну гру в атаці. Реал також не буде сидіти склавши руки в обороні і спробує скористатися вразливістю оборони господарів поля. Логічним і скромним вибором у даному випадку видається ставка на «забивають обидві команди» за 1,65. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0