Манчестер Сіті проти Челсі. Яка команда виграє центральний матч туру?

У неділю, 21 травня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Челсі" в рамках 37-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Челсі".

Манчестер Сіті

Городяни в останньому турі чемпіонату Англії розібралися з черговим суперником, легко обігравши Евертон. Підопічні Пепа Гвардіоли вже давно відновили лідерство, впевнено йдуть на першому місці і можуть гарантувати собі титул вже за підсумками майбутнього матчу проти Челсі.

"Манчестер Сіті" вирушить у новий тур Прем'єр-ліги після важкого матчу Ліги чемпіонів проти "Реала", тому іспанський бос може дати перерву деяким зі своїх основних гравців. Безсумнівно, «городяни» спробують порадувати своїх уболівальників в останній домашній грі цього сезону.

Челсі

«Челсі» тривалий час грає в цьому сезоні без турнірних цілей і амбіцій, команда виступає дуже погано і рідко радує своїх уболівальників переможними результатами. У минулому турі "сині" знову не здобули перемоги, зігравши на своєму стадіоні внічию з "Ноттінгем Форест".

"Сині" двічі змінювали головного тренера цього сезону і явно хочуть завершити кампанію, яка виявилася дуже катастрофічною. "Челсі" не гратиме в єврокубках наступного сезону, а виїзний матч з "Манчестер Сіті" - остання можливість хоч якось серйозно заявити про себе.

Манчестер Сіті проти Челсі

Манчестер Сіті проти Челсі факти

  • «Манчестер Сіті» переміг «Челсі» з рахунком 1-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Англії: «Манчестер Сіті» переміг «Челсі» з рахунком 4:0;
  • В останніх шести матчах між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють», жодного разу не була рівною 2,0;
  • Лише в одному з останніх п'яти боїв між командами у всіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) становила 1,54;
  • Манчестер Сіті виграв останні п'ять матчів проти Челсі у всіх турнірах.
  • Манчестер Сіті виграв одинадцять матчів поспіль в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на головний матч 37-го туру Чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити з коефіцієнтом 1,28, на нічию — 6,00. , а на Челсі – цілих 10,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Манчестер Сіті за підсумками цього матчу може гарантувати собі титул чемпіона Прем'єр-ліги, тому підопічні Гвардіоли докладуть максимум зусиль для досягнення переможного результату на своєму стадіоні. Челсі банально грає цей сезон і підійде до такої зустрічі в статусі відвертого аутсайдера. Але все ж захист «городян» у нинішньому розіграші не радує надійністю, тому хочеться ризикнути і поставити на «обидві заб’ють» за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0