Фіорентина – Інтер. Чи продовжать міланці свою переможну серію цього сезону?

24 травня в рамках фінального матчу Кубка Італії на «Олімпіко Арені» (Рим) зустрінуться команди «Фіорентина» та «Інтер».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" – "Інтер".

Фіорентина

Фіорентина є шестиразовим володарем Кубка країни, останній раз команда вигравала турнір ще в 2001 році. Щоб потрапити в цей фінал, підопічним Вінченцо Італьяно довелося пройти за сумою двох зустрічей Кремонезе ( 2:0, 0:0). На виїзді «лілії» виклалися, завдяки голам Калабрії та Гонсалеса, забезпечивши собі комфортну перевагу. У домашньому матчі "Фіорентина" не мала сенсу витрачати сили, тому клуб дозволив собі грати без тиску. "Лілії" вдало виступили в останньому матчі Серії А, розігравшись вдома з Удінезе 2:0.

Зазначу, що крім успіху в Кубку країни, "фіалки" вийшли у фінал Ліги конференцій, в якому зіграють з Вест Гемом.

Інтер

«Інтер» вісім разів вигравав Кубок країни, останню перемогу здобув минулого сезону. Підопічні Сімоне Індзагі мають чудові шанси захистити свій трофей. У півфіналі "чорно-сині" розгромили Ювентус за сумою двох матчів (1:1, 1:0). На виїзді «змії» показали себе загалом добре, у клубу навіть було більше шансів на перемогу. Вже в домашньому поєдинку команда виклалася на славу, не дозволивши «старій синьйорі» закріпитися в результаті. Дімарко виявився автором переможного голу в "Інтері".

Непогано "змії" виступають і в Лізі чемпіонів, команда вийшла у фінал, обігравши вдома Мілан з рахунком 1:0. Інтер зіграє з Манчестер Сіті у фіналі Ліги чемпіонів.

Фіорентина – Інтер

Фіорентина – Інтер факти

  • Більше 2,5 м'ячів, забитих у 6 з останніх 10 очних зустрічей Фіорентини цього сезону;
  • Інтер виграв останні 8 матчів у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать міланців фаворитами кубкового матчу. Котирування на перемогу Фіорентини склали 3,55. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемозі «Інтера» на рівні 2,14. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських клубів у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.84, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фіорентина проводить хороший сезон, особливо в кубках, які виходять у фінал. До вирішального матчу сезону «Інтер» підійшов у приголомшливій формі, впевнено перемагаючи одного суперника за іншим. Команди в хорошій формі, міланці виглядають трохи краще, але будь-яка команда може налаштуватися на один матч. У майбутньому фіналі, думаю, буде не так багато забитих голів. Ризик у матчах за трофей зазвичай зведений до нуля: тотал під 2,5 - 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0