Вільяреал - Кадіс. Чи продовжить підводний човен безпрограшну серію?

24 травня в матчі 36-го туру іспанської Прімери на стадіоні Керамік (Вільяреал) поміряються силами клуби Вільяреал і Кадіс.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" – "Кадіс".

Вільярреал

Вільярреал не програє в чемпіонаті вже п'ять матчів поспіль, в останньому турі команда на виїзді виявилася сильнішою за «Жирону» - 2:1. Підопічні Кіке Сетьєна активно увійшли в зустріч, завдяки чому вже на 9-й хвилині зуміли відкрити рахунок. Надалі «жовта субмарина» діяла виходячи з ситуації, пропустивши лише одну атаку від «жирондистів». У другому таймі гості знову включилися, вирішивши результат на свою користь. Голи за команду забили Піно та Морено.

Вільяреал посідає 5-е місце в Ла Лізі з 60 очками та різницею м'ячів 54:36.

Кадіс

Кадіс перервав серію з двох поразок поспіль, обігравши на своєму полі Вальядолід з рахунком 2:0. Підопічні Серхіо Гонсалеса довго не могли захопити ініціативу на полі, у першому таймі команда зіпсувала 100% момент, Алькарас не реалізував пенальті. Лише наприкінці другого відрізку «жовта субмарина» змогла впоратися з емоціями, все одно залишивши «лілово-білих» далеко позаду. Героєм зустрічі у складі господарів став Бонгонда, який оформив дубль.

Кадіс посідає 14 місце в турнірній таблиці з 38 очками та різницею м'ячів 30:62.

Вільяреал - Кадіс

Вільяреал проти Кадіс факти

  • У 17 з останніх 21 матчів Кадіса в Ла Лізі було забито менше 2,5 голів. 2,18;
  • У 7 з останніх 8 матчів Вільярреала в Ла Лізі було забито більше 2,5 голів;
  • Вільярреал не зазнав поразки в останніх 5 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу господарям поля. Котирування на перемогу Вільярреала становили 1,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,32. Котирування зупинилися на Victoria Cadiz, на 5.46. Букмекери очікують на результативне протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.18, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У "Вільярреала" немає права на помилку, команда бореться за потрапляння в зону Ліги чемпіонів. Кадісу також потрібні очки, щоб не покинути Ла Лігу в кінці сезону. Обидві команди мотивовані та налаштовані на боротьбу. Що стосується результату, то тут я віддам перевагу хлопцям Кіке Сетьєна. «Жовта підводний човен» грає вдома, перебуває у відмінній формі і не дасть гостям відібрати очки: перемога «Вільярреала» - 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0