Еспаньйол проти Атлетіко. Чи зможуть каталонці відібрати очки у мадридського гранда?

24 травня в матчі 36-го туру іспанської Прімери на стадіоні RDCE (Cornella de Llobregat) поміряються силами клуби «Еспаньол» і «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Еспаньйол" проти "Атлетіко".

Еспаньйол

Еспаньйол перервав серію з двох поразок поспіль у Ла Лізі, обігравши Райо Вальєкано на виїзді в останньому матчі з рахунком 2:1. Підопічні Луїса Гарсії виглядали на полі скромніше, команда володіла м'ячем 36% ігрового часу. Це не завадило "біло-синім" відкрити рахунок першими, хоча "гіганти" відігралися ще до перерви. У другому таймі «папуги» знову скористалися шансом, все ж таки визначивши результат на свою користь. У гостей голи відзначилися Дардер і Меламед.

Еспаньйол посідає 19 місце в чемпіонаті з 34 очками при різниці м'ячів 44:61.

Атлетіко

Атлетіко показав хороший результат в останньому матчі чемпіонату, впевнено розібравшись вдома з Осасуною 3:0. Підопічні Дієго Сімеоне тримали ситуацію на полі під повним контролем, тож у першому таймі команда очікувано вийшла вперед. Після перерви червоно-білі продовжили активно атакувати, без проблем добивши червоних. Принесли "матрацникам" перемогу точні удари Карраско, Нігеса та Корреа.

"Атлетіко" займає 2-е місце в турнірній таблиці з 72 очками та різницею м'ячів 63:27.

Еспаньйол проти Атлетіко

Еспаньйол проти Атлетіко факти

  • Більше 2,5 голів у 10 з останніх 12 матчів Еспаньйолу в Ла Лізі 1,80;
  • Еспаньйол програв 9 з останніх 11 матчів Ла Ліги;
  • Еспаньйол пропустив щонайменше 2 голи в 9 з останніх 11 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу столичній команді. Котирування на перемогу Еспаньйола становили - 2,90. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на Atlético Victoria, близько 2.37. Букмекери чекають результативного протистояння від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.06, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.80. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Еспаньйол активно бореться за виживання, команда обов'язково повинна набирати очки у всіх матчах чемпіонату, що залишилися. Атлетіко завершує сезон, команда має гарантовані медалі, і зараз грає в економному режимі. Враховуючи мотивацію команд, а точніше її відсутність у гостей, думаю, «папуги» набиратимуть очки. Кінець сезону зазвичай стає вдалим для тих, кому потрібні очки, і навіть гранди, вирішивши проблеми, часто спотикаються: Еспаньйол не програє - 1Х - 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0