Колос – Динамо Київ. Чекаєте на сенсацію?

24 травня в рамках 28-го туру української Прем'єр-ліги на стадіоні «Колос» (Ковалівка) зустрінуться команди «Колос» і «Динамо» Київ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Колос – Динамо Київ

Колос

Колос видав серію з двох поразок поспіль у чемпіонаті, в останньому матчі програвши на виїзді «Дніпру-1» з рахунком 1:2. Підопічні Ярослава Вишняка провели зустріч під другим номером, сподіваючись змусити суперника грати за своїми правилами. Варто відзначити, що в першому таймі цей план спрацював, «хлібороби» зусиллями Мякушка вийшли вперед. Після перерви ковалівчанам було важко, тож дніпряни відігралися. Вже наприкінці «колоски» впали, дозволивши на останніх секундах супернику забити переможний гол.

«Колос» посідає 8 місце в УПЛ з 33 очками та різницею м’ячів 22:31.

Динамо Київ

Динамо досягло успіху в останньому матчі чемпіонату України, обігравши на виїзді Олександрію з рахунком 5:1. Підопічні Олександра Шовковського впевнено провели зустріч, буквально в перші півгодини, двічі розписавшись у воротах жовто-чорних. Кияни не зуміли втримати перевагу, господарі відігралися одним м'ячем. Після перерви «біло-сині» продовжили триматися своєї лінії, спокійно завершивши розпочате. У складі «Динамо» голи відзначилися Вівчаренко (дубль), Андрієвський, Ванат і Волошин.

Динамо посідає 4-е місце в УПЛ з 53 очками та різницею м'ячів 44:24.

Колос – Динамо Київ

Колос – Динамо Київ факти

  • Більше 2,5 голів у 4 з останніх 5 зустрічей київського «Динамо» в чемпіонаті України 1,71;
  • Колос програв 5 з 6 останніх матчів чемпіонату України.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать киян. На успіх «Колоса» котирування склали 4,90. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,95. Котирування зупинилися на Динамо Київ, на рівні 1,61. Букмекер чекає від українських клубів результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.01, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Колос» проводить хороший сезон. Проте, гарантувавши собі збереження місця в УПЛ, команда думає про відпустку, причому вже кілька тижнів. Динамо до початку сезону було фаворитом чемпіонатів, але фактично залишилося без медалей і Ліги чемпіонів. Що стосується очного матчу, то в ньому кияни повинні виграти, вони не втратили мотивацію, до того ж клас у них все одно вищий, ніж у господарів поля: перемога київського «Динамо» - 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0