Німан – Торпедо-БелАЗ. Хто виявиться сильнішим у боротьбі лідерів сезону?

24 травня в матчі 10-го туру білоруської Прем'єр-ліги на «Неман Арені» (Гродно) поміряються силами клуби «Німан» і «Торпедо-БелАЗ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Німан» проти «Торпедо-БелАЗ».

Німан

«Німан» не програє в чемпіонаті вже сім зустрічей поспіль; в останньому турі команда на виїзді обіграла «Бєлшину» з рахунком 2:0. Підопічні Ігоря Ковалевича провели матч краще, але тривалий час не могли пробити оборону господарів. Лише після години ігрового часу «жовто-зелені» знайшли лазівку до воріт Білшини, таки зумівши вирішити ситуацію на свою користь. Перемогу «оленям» принесли влучні удари Яблонського та Зубовича.

«Німан» посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши за 8 ігрових днів 19 очок, при співвідношенні м’ячів 15:6.

Торпедо-БелАЗ

«Торпедо-БелАЗ» досі не має поразок у нинішньому розіграші Вищої ліги, в останньому матчі клуб вдома розгромив «Нафтан» з рахунком 5:0. Підопічні Дмитра Молоша виглядали на полі набагато краще, а в першому таймі зуміли забити лише один гол. Після перерви жодзінці продовжили атакувати, так що вже в самій кінцівці перевага господарів стала просто тотальною. У "автозаводців" голи забили Ксенофонтов, Шевченко, Подубей, Ессого та Мишелкін.

Торпедо-БелАЗ посідає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок після 8 матчів, при співвідношенні м'ячів 14:4.

Німан – Торпедо-БелАЗ

Німан vs Торпедо-БелАЗ факти

  • «Німан» виграв останні 6 матчів у чемпіонаті Білорусі;
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 ігор «Німана» сезону;
  • Торпедо-БелАЗ не програє в останніх 10 матчах сезону.

Прогноз підсумків гри

«Німан» сенсаційно проводить потужний сезон, торік команда була добротним середняком, а зараз претендує на лідерство. Те саме можна сказати і про торпеди. Обидві команди грають стабільно, вже забувши, що таке поразка. Сильною стороною клубів є гра в захисті, поступаються вони рідко і мало, тому в очній зустрічі результативного футболу очікувати не варто: тотал менше 2,5. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0