Осасуна проти Атлетіка. Чи вдасться баскам відірватися від прямого конкурента?

25 травня в матчі 36-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Осасуна» і «Атлетик». Поєдинок прийме «Ель Садар Арена» (Памплона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Осасуна» проти «Атлетик».

«Осасуна»

«Осасуна» знову зазнала невдачі, команда в останньому матчі програла на виїзді «Атлетіко» з рахунком 0:3. Підопічні Ягоби Аррасате невдало вступили у зустріч, за весь перший тайм жодного разу не влучили у ворота суперника. При цьому «матрацники» краще розпорядилися своїми моментами, забивши гол ще в стартовому періоді. Після перерви червоним довелося ризикнути, щоб наздогнати господарів. Варто відзначити, що жодна задумка гостей не спрацювала, червоно-білі лише збільшували перевагу.

Осасуна посідає 9-е місце в Лізі з 47 очками та співвідношенням м'ячів 32:39.

Атлетік

Атлетік перервав серію з чотирьох матчів без перемог у чемпіонаті країни, зламавши в останньому турі вдома опір Сельти 2:1. Підопічні Ернесто Вальверде вдало розпочали матч, зумівши відкрити рахунок уже на 5-й хвилині. Після цього червоно-білі трохи знизили темп, вирішивши приспати суперника. План "левів" не спрацював, "кельти" відігралися. На щастя, господарі швидко включилися, вкотре схиливши удачу на свій бік. Голи за Більбао забили Вільямс і Беренгер.

Атлетік посідає 7 місце в чемпіонаті з 50 очками, різниця м'ячів 46:39.

Осасуна проти Атлетіка

Факти про матч Осасуна проти Атлетіка

  • Більше 2,5 голів, зіграних в останніх 3 іграх Осасуни в Ла Лізі 2,06;
  • Атлетік не програвав у 5 з останніх 6 виїзних ігор Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу баскам. Котирування на перемогу «Осасуни» становили 3,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,35. На Victoria Athletic котирування зупинилися на позначці 2,35. Букмекери не очікують результативного протистояння від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.80, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Осасуна виступає з перемінним успіхом, але команда ще може зміцнити свої позиції. «Атлетик» не може дозволити собі втрачати очки, щоб не втратити місце в єврокубках. Обидві команди добре грають у захисті, тому результативного футболу в очній зустрічі цих команд очікувати не варто: тотал менше 2,5 – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0