Борусія Дортмунд – Майнц. Чи стануть «Джмелі» чемпіонами Німеччини?

У суботу, 27 травня, на стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» відбудеться матч між дортмундською «Боруссією» і «Майнцом» в рамках 34-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Боруссія Дортмунд – Майнц

Дортмундська "Боруссія"

Боруссія в останньому турі німецької Бундесліги скористалася фатальною осічкою "Баварії", розгромивши на виїзді "Аугсбург". Цей успіх дозволив команді повернутися на перше місце і тепер лише одна перемога у фінальному турі відділяє їх від золотих медалей чемпіонату «Джміль».

Безсумнівно, мотивація та підтримка місцевих уболівальників будуть головними факторами для господарів у майбутній важливій зустрічі. Боруссія Дортмунд повинна показати максимум в останньому матчі сезону і просто не має права розчаровувати своїх численних уболівальників.

Майнц

«Майнц» посідає місце в середині турнірної таблиці, а саме – на дев’ятій позиції. В останньому турі команда навряд чи зможе якось змінити поточне становище і головним питанням буде настрій її футболістів на такий важливий матч останнього туру чемпіонату Німеччини.

Звісно, «Майнц» у такому матчі буде набагато менш мотивований і є відвертим аутсайдером протистояння. При всій своїй волі гостям буде дуже складно зіпсувати супернику свято і важко повірити в їх здатність створити інтригу в чемпіонській боротьбі.

Борусія Дортмунд – Майнц

Боруссія Дортмунд – Майнц факти

  • Дортмундська «Боруссія» перемогла «Майнц» з рахунком 2:1 у матчі першого туру поточного чемпіонату Німеччини;
  • У трьох з п'яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була більше (2,5) 1,22;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,58;
  • Боруссія Дортмунд не програвала в останніх семи турах чемпіонату Німеччини;
  • Дортмундська "Боруссія" виграла чотири з п'яти останніх матчів проти "Майнца" в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування головного матчу 34-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» можна поставити 1,19, на нічию — 8,20, на перемога Майнца - за 13,5. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч дортмундської "Боруссії" цього сезону, перемога в якому гарантує команді чемпіонський титул. Тому справедливо, що вдома «джмелі» вважаються явними фаворитами заключного матчу сезону проти «Майнца». Гості давно вирішили всі свої проблеми і важко повірити, що їм вдасться зупинити мотивованих господарів. Цікавим варіантом видається ставка на гандикап 1 (-2,5) за 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0