Інтер проти Аталанти. Чи продовжать міланці серію успішних матчів проти Бергамаски?

27 травня в матчі 37-го туру італійської Серії А на арені «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) (Мілан) поміряються силами клуби «Інтер» і «Аталанта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Аталанта".

Інтер

Інтер перервав серію з п'яти перемог поспіль у чемпіонаті, в останньому турі на виїзді програвши Наполі з рахунком 1:3. Підопічні Сімоне Індзагі провели хорошу зустріч, команда вирішила грати від оборони. Навіть у першому таймі "змії" залишилися в меншості, Гальярдіні був видалений з поля, тим самим послабивши свою команду. Після перерви неаполітанці почали перетворювати свою перевагу на голи, але єдине, чим змогли відповісти чорно-сині, це точний удар Лукаку.

Інтер посідає 4 місце в турнірній таблиці з 66 очками та різницею м'ячів 67:40.

Аталанта

Аталанта перервала серію з двох поразок поспіль, зламавши вдома опір Верони 3:1. Підопічні Джан П'єро Гасперіні в першому таймі діяли не найкращим чином, команда дозволила "мастифам" забити гол, хоча сама відповіла тим же. Після перерви «королева провінцій» більше не помилялася, команда продовжила атакувати, без проблем добивши суперника. Перемогу «богині» принесли точні удари Дзаппакости, Пашаліча та Хойлунда.

"Аталанта" посідає 6-е місце в турнірній таблиці з 61 очком і різницею м'ячів 59:43.

Інтер проти Аталанти

Факти про матч "Інтер" проти "Аталанти".

  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 5 з останніх 6 ігор Інтера в Серії А 1,69;
  • Інтер не програє в останніх 5 домашніх матчах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать міланців фаворитами зустрічі. Котирування на перемогу "Інтера" становили 1,89. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,85. На успіх Аталанти котирування зупинилися на позначці 4.00. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.14, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер готується до головної гри сезону – фіналу Ліги чемпіонів. У чемпіонаті міланцям на 99,9% гарантоване місце в топ-4. Аталанта ніяк не може утримати стабільно довгий відрізок сезону; на фініші чемпіонату «богиня» втратила ряд важливих очок. Що стосується гри в Мілані, то, думаю, гості не програють. Є кілька причин, трансцендентна мотивація Аталанти, що Інтер грає в середу фінал Кубка Італії і не встигне відновитися, що хлопці Індзагі все одно будуть в топ-4. Тому очікую очок від гостей: Аталанта не програє – Х2 – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0