Страсбург проти ПСЖ. Чи забезпечать парижани титул?

27 травня в матчі 37-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди Страсбурга та ПСЖ. Поєдинок прийме «Стад де ла Мено» (Страсбург).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Страсбург" – "ПСЖ".

Страсбург

Страсбург набирає очки в третьому матчі поспіль, цього разу команда на виїзді зламала світ з Труа 1:1. Підопічні Фредеріка Антонетті показали себе набагато краще в першому таймі, коли їм вдалося відкрити рахунок, гол забив Діарра. Після паузи команди почали грати активніше, тож невдовзі гравця вилучили з поля. Надалі господарі діяли швидше, зумівши відновити рівновагу. Як і не старалися «гонщики», але перевернути удачу на свій бік не вдалося.

Страсбург посідає 15 місце в чемпіонаті з 39 очками при різниці м'ячів 49:56.

ПСЖ

Парі Сен-Жермен продовжив переможну серію в чемпіонаті до трьох матчів, зламавши опір Осера на виїзді з рахунком 2:1. Підопічні Крістофа Гальтьє чудово розпочали зустріч, два голи один за одним забив Мбаппе. Після цього «червоно-сині» почали діяти більш спокійно, хоча команда не втрачала контроль над грою. Лише на початку другого тайму господарям вдалося скоротити відставання. Варто відзначити, що парижани не прогадали, без проблем догравши до фінального свистка.

ПСЖ посідає 1-е місце в чемпіонаті з 84 очками та співвідношенням м'ячів 86:36.

Страсбург проти ПСЖ

Факти про матч Страсбург – ПСЖ

  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 6 іграх ПСЖ у Лізі 1 1,55;
  • ПСЖ переміг у 1-му таймі та в матчі в 6 з останніх 7 матчів Ліги 1;
  • ПСЖ виграв 6 з останніх 7 матчів Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі чекають перемоги від парижан. Котирування на перемогу Страсбурга становили 4,90. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,35. На перемогу ПСЖ котирування зупинилися на позначці 1,64. Букмекери чекають результативного протистояння від французьких клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом - 1.91 «Тотал більше 3» з лапками - 1.93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Страсбург забезпечив собі вихід в еліту на наступний сезон, команда видала комфортну перевагу над конкурентами. ПСЖ потрібно набрати лише одне очко в двох турах, щоб забезпечити собі наступний чемпіонат. Враховуючи святковий настрій господарів та чемпіонський настрій парижан, сумнівів у перемозі гостей немає: перемога ПСЖ – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0