Саутгемптон проти Ліверпуля. Чи зможуть «Святі» відібрати очки у «Червоних»?

У неділю, 28 травня, на стадіоні Сент-Мері відбудеться матч 38-го туру англійської Прем'єр-ліги між Саутгемптоном і Ліверпулем.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Саутгемптон" проти "Ліверпуля".

Саутгемптон

«Саутгемптон» посів останнє місце в цьому сезоні ліги і гратиме в чемпіонаті наступного сезону. Цю кампанію команда справді провалила і більшу частину провела в зоні вильоту, з якої не змогла вибратися у другий раунд.

Звичайно, «святим» дуже захочеться востаннє грюкнути дверима і порадувати своїх уболівальників, але зробити це буде нелегко, враховуючи силу нового суперника. Гравці Саутгемптона намагатимуться показати хорошу гру, незважаючи на статус відвертого аутсайдера.

Ліверпуль

Ліверпуль зберігає невеликі шанси фінішувати четвертим у таблиці чемпіонату, але для цього команда повинна виграти свій останній матч і сподіватися, що Манчестер Юнайтед програє два матчі, що залишилися в Прем'єр-лізі. Імовірність такого розкладу дуже мала.

У минулому турі "Ліверпуль" зіграв внічию з "Астон Віллою" і суттєво ускладнив собі завдання виходу в Лігу чемпіонів. Тому в останньому турі червоні точно будуть налаштовані на перемогу, навіть якщо цей результат не дозволить команді пробитися в четвірку лідерів.

Саутгемптон проти Ліверпуля

Саутгемптон проти Ліверпуля факти

  • У матчі першого туру цього сезону Ліги Ліверпуль переміг Саутгемптон з рахунком 3:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,41;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,58;
  • Ліверпуль виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Саутгемптона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 38-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Саутгемптона можна поставити 6,20, на нічию - 5,20. , а на перемогу Ліверпуля - за 1,44. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще один матч останнього туру чемпіонату Англії, результат якого не матиме жодного значення у розподілі підсумкових місць. Саутгемптон залишив вищий дивізіон, а Ліверпуль, швидше за все, фінішує на п'ятій позиції. Але тим не менш, для червоних дуже важливо взяти три очки в заключному матчі сезону і гості однозначно мають намір боротися до кінця. Хорошим вибором буде ставка на фору 2 (-1,5) за 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0