Атлетіко – Реал Сосьєдад. Чи продовжать гості безпрограшну серію в Ла Лізі?

28 травня в матчі 37-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Метрополітано» (Мадрид) поміряються силами клуби «Атлетіко» і «Реал Сосьєдад».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" проти "Реал Сосьєдад".

Атлетіко

Атлетіко втратив очки в останньому матчі чемпіонату, зігравши на виїзді внічию з Еспаньйолом 3:3. Підопічні Дієго Сімеоне повністю домінували над суперником, що дозволило їм повести в рахунку 3:0 на самому початку другого тайму. Ця перевага розслабила «матрацників», команда почала знижувати оберти. Це помітили «папуги», які зуміли відновити рівновагу всього за 15 хвилин. Голами у складі червоно-білих відзначилися Нігес, Грізманн і Карраско.

Атлетіко посідає 3 місце в турнірній таблиці з 73 очками та співвідношенням м'ячів 66:30.

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад не програє вже сім зустрічей поспіль у чемпіонаті, цього разу команда вдома з мінімальним рахунком перемогла Альмерію з рахунком 1:0. Підопічні Іманола Альгуасіля довго не могли зломити опір гостей, вміло оборонялися. Ситуація для синьо-білих покращилася ближче до кінця першого тайму, коли гості були в меншості. Таким подарунком господарі скористалися, Кубо вивів їх вперед. У час, що залишився, команді не важко було спокійно дограти до перемоги.

Реал Сосьєдад посідає четверте місце в чемпіонаті з 68 очками при різниці м'ячів 48:32.

Атлетіко – Реал Сосьєдад

Факти про матч Атлетіко – Реал Сосьєдад

  • Атлетіко забив принаймні 3 голи в 5 з останніх 6 матчів Ла Ліги.
  • Атлетіко не програє у 18 з останніх 20 матчів Ла Ліги.
  • Понад 2,5 м'яча, забитих у 5 з останніх 6 матчів Атлетіко в Ла Лізі 1,78.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать хлопців Сімеоне. Котирування на перемогу Атлетіко склали 1,99. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,66. Котирування Вікторі Реал Сосьєдад зупинилися на позначці 3,81. Букмекери чекають результативного протистояння від іспанських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.09, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко гарантував собі Лігу чемпіонів на наступний сезон, тепер команда продовжує боротьбу з Реалом за срібло. Сосьєдад не вирішив завдання виходу в Лігу чемпіонів, але має відмінні шанси пробитися в турнір, команді однозначно потрібно набирати очки. Нічия влаштує обидві команди, але я рекомендую грати в низький тотал, обидві команди добре грають в захисті: тотал менше 2,5 - 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0