Жирона – Бетіс. Чи зроблять господарі крок до Європи?

28 червня в матчі 37-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Жирона» і «Бетіс». Матч прийме стадіон «Монтівіллі Сіті» (Жирона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Жирона» – «Бетіс».

Жирона

Жирона втрачає очки в третьому матчі поспіль у чемпіонаті, цього разу команда на виїзді зламала світ із Сельтою 1:1. Підопічні Мішеля виглядали на полі краще, але розімкнути оборону господарів їм все одно не вдалося. Більш того, ще до перерви кельти відкрили рахунок. Лише в другому таймі удача посміхнулася жирондистам, Стуані пробив точно в створ. У час, що залишився, «червоно-білі» продовжували атакувати, але суперник більше не помилявся.

«Жирона» посідає 8-е місце в турнірній таблиці з 49 очками та співвідношенням м’ячів 56:51.

Бетіс

Бетіс перервав відрізок із трьох матчів за очками, в останньому турі вдома програвши з мінімальним рахунком Хетафе 0:1. Підопічні Мануеля Пеллегріні провели зустріч значно краще, команда володіла м'ячем 70% ігрового часу. При цьому гості добре оборонялися, а в середині другого тайму взагалі вийшли вперед. Зелено-білі почали нервувати, через що Пессельха був видалений з поля. Вже в неповному складі Бетікос не зміг організувати повноцінний налив по воротах суперника.

Бетіс посідає 6-е місце в чемпіонаті Іспанії з 56 очками та різницею м'ячів 43:39.

Жирона – Бетіс

Жирона – Бетіс: факти

  • Обидві команди забили в 5 з останніх 6 ігор Жирони в Ла Лізі 1,76;
  • Жирона не зазнає поразок у 9 з останніх 11 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать каталонців. Котирування на перемогу Жирони становили 2,25. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,44. Котирування зупинилися на Victoria Betis, на рівні 3,29. Букмекери не очікують результативного протистояння від іспанських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.84, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.01. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Жироні» обов’язково потрібно перемагати, щоб закріпитися за місце в єврокубковій зоні. «Бетіс» має гарантовані єврокубки, тому може дозволити собі трохи розслабитися. Враховуючи форму каталонців, їх мотивацію, а також слабку гру севільців на виїзді, думаю, що господарі доб’ються позитивного для себе результату: перемога Жирони – 2,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0