Севілья - Рома. Яка команда виграє Лігу Європи?

У середу, 31 травня, на стадіоні "Пушкаш Арена" відбудеться фінал Ліги Європи між "Севільєю" та "Ромою".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Рома".

Севілья

На шляху до фіналу Ліги Європи «Севілья» вибила «Манчестер Юнайтед» і «Ювентус» і цілком заслужено опинилася серед двох претендентів на титул. Збірна Іспанії традиційно сильно виступає на цьому турнірі і може в сьомий раз за свою історію виграти головний трофей змагань.

Перемога в Лізі Європи дозволить «Севільї» вийти в Лігу чемпіонів наступного сезону, тому сумнівів щодо мотивації гравців команди немає. Не виключено, що саме гравці «Севільї» зіграють першим номером у фінальній зустрічі та спробують взяти гру під контроль.

Рома

Рома під керівництвом Жозе Моурінью на попередніх етапах впоралася з Зальцбургом, Реал Сосьєдадом, Феєноордом і Байєром. Минулого року римляни грали у фіналі Ліги конференцій і зуміли його виграти, а тепер спробують здобути перемогу в головному матчі Ліги Європи.

Головний тренер команди – досвідчений єврокубкавець, який ставить перед своїми підопічними завдання здобути перемогу будь-яким шляхом. Цікаво буде подивитися, яку тактику обере португальський наставник на фінал, перемога в якому допоможе «Ромі» реабілітуватися перед уболівальниками за не найвдаліший виступ у чемпіонаті Італії.

Севілья - Рома

Факти про матч "Севілья" - "Рома".

  • Раніше суперники грали лише один раз у Лізі Європи: у 2020 році «Севілья» перемогла «Рому» з рахунком 2:0;
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю «Севільї» ставка на тотал-овер становить (2,5) 2,65;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Роми ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 2,18;
  • Жозе Моурінью як головний тренер ніколи не програвав фінал Кубка євро;
  • «Севілья» завжди вигравала фінали Ліги Європи

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на фінальний матч Ліги Європи: на перемогу «Севільї» можна поставити за 2,70, на нічию – за 3,10, а на перемогу «Роми» – за 3.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди пройшли складний шлях до головного матчу Ліги Європи і розраховують стати переможцями турніру. Букмекери справедливо відмовляються виділяти явного фаворита в такому протистоянні, адже це буде зустріч двох приблизно рівних за класом суперників. І «Севілья», і «Рома» навряд чи оберуть тактику атаки на фінальний матч і будуть діяти обережно. Але все ж хочеться вірити, що голи в такій дуелі будуть, і цікавим вибором буде ставка на «забивають обидві» за 2,18.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0