Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед. Хто виявиться сильнішим у манчестерському дербі?

3 червня в рамках фінального матчу Кубка Англії на арені Уемблі (Лондон) зустрінуться команди Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Манчестер Юнайтед".

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті підходить до фіналу турніру в оптимальному стані, команда не знає поразок вже 24 зустрічі поспіль на всіх рівнях. У півфінальному раунді Кубка підопічні Хосепа Гвардіоли також не мали проблем, обігравши вдома Шеффілд з рахунком 3:0. Небесно-блакитні весь час йшли в атаку, команда просто не помітила опору з боку Блейдс. Героєм зустрічі у складі «городян» виявився Марез, який на своєму рахунку оформив хет-трик.

У Прем'єр-лізі «Сіті» наполегливо боровся, щоб виграти ще один титул, випередивши «Арсенал». Зараз у Пепа та компанії два фінали Кубка Англії та Ліги чемпіонів.

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" довелося боротися за місце у фіналі Кубка, лише в серії пенальті команді вдалося обіграти "Брайтон" з рахунком 1:0. Підопічні Еріка тен Хага сподівалися вийти малою кров'ю у зустрічі, але "чайки" були налаштовані на бій. У підсумку довелося пробивати пенальті, де манкуніанцям також було нелегко. У будь-якому випадку «червоні дияволи» заслужено отримали шанс поборотися за 13-й Кубок у своїй історії.

Для "Юнайтед" фінал кубка - чудова можливість виграти другий трофей у сезоні, нагадаємо, що "Дияволи" вже виграли Кубок ліги, а також здобули путівку в Лігу чемпіонів в АПЛ.

Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед

Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед факти

  • Манчестер Сіті не програє в останніх 25 матчах сезону.
  • У 7 з 10 останніх матчів сезону Манчестер Сіті було забито більше 2,5 голів;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Манчестер Юнайтед сезону 2,42.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в кубковому дербі віддають перевагу «городянам». Успіх котирувань Манчестер Сіті склав - 1,49. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,64. Котирування зупинилися на Victoria United на позначці 5,56. Букмекери чекають на результативне протистояння в Кубку. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1.82, «Тотал більше 3» з лапками - 1.94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Сіті» знаходиться в оптимальному стані, команда буквально змела всіх зі свого шляху за останні місяці. Гвардіола і його команда йдуть в історію, для цього їм потрібно виграти требл, чемпіонат їм вже підкорився. «Юнайтед» проводить хороший сезон, вигравши Кубок ліги, пройшовши кваліфікацію до Ліги чемпіонів. «Громадяни» є фаворитами Кубка, але я не думаю, що «червоні дияволи» віддадуть трофей без боротьби. Тому в найближчій зустрічі рекомендую зіграти позитивний гандикап для команди Ten Hag: Манчестер Юнайтед не програє більше 1 м'яча - фора 2 (+1) - 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0