РБ Лейпциг проти Айнтрахта. Хто виграє Кубок Німеччини?

3 червня у фінальному матчі Кубка Німеччини зустрінуться команди РБ Лейпциг і Айнтрахт. Матч прийматиме Олімпійський стадіон (Берлін).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Айнтрахта».

РБ Лейпциг

РБ Лейпциг є чинним володарем Кубка Німеччини, тому у команди є чудова можливість захистити титул. У півфінальному матчі нинішнього розіграшу підопічні Марко Розе на виїзді не залишили й сліду від Фрайбурга 5:1. "Ред Буллс" зробили все необхідне для перемоги в першому таймі, коли зуміли забити чотири голи. Навіть вилучення Гвардіоли у другому таймі не завадило «Лейпцигу» завершити розпочате. Голами у гостей відзначилися Собослай (дубль), Олмо, Хенрікс і Нкунку.

Минулими вихідними завершився чемпіонат Німеччини, за підсумками якого «Бики» завоювали бронзові медалі, набравши 66 очок у 34 матчах турніру.

Айнтрахт

Айнтрахт Франкфурт п’ять разів вигравав Кубок, востаннє – у 2018 році. Цього разу, щоб потрапити у фінал, франкфуртській команді довелося на виїзді зломити опір Штутгарта – 3:2. Підопічні Олівера Глазнера провели невдалий перший тайм, дозволивши «Автозаводцям» відкрити рахунок. Але після перерви «орли» прискорилися, трьох забитих голів їм вистачило для підсумкової перемоги. Голи за "Ейтрахт" забили Н'Діка, Камара та Коло-Муані.

За підсумками сезону в Бундеслізі "орли" посіли 7 місце в таблиці з 50 очками в активі та різницею м'ячів 58-52.

РБ Лейпциг проти Айнтрахта

РБ Лейпциг проти Айнтрахта факти

  • Лейпциг виграв 9 з останніх 10 матчів сезону;
  • Айнтрахт Франкфурт не програє в 5 з останніх 6 матчів сезону;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 5 іграх Айнтрахта Франкфурта сезону 1,64.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери у фіналі кубка віддають перевагу "бикам". Котирування на успіх Лейпцига склали 1,72. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,97. Котирування зупинилися на Eintracht Victoria, на позначці 4,72. Букмекери чекають на результативне протистояння в Кубку. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом - 1.76 «Тотал більше 3» з лапками - 2.10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«РБ Лейпциг» був у чудовій формі наприкінці сезону, нинішня переможна серія «Биків» складається з 6 матчів. «Айнтрахт» також показав непогані результати в останні тижні, але результати «орлів» все ж виглядають скромніше. Фінальні матчі завжди непередбачувані, в них немає фаворита та аутсайдера. Що стосується майбутньої гри в Берліні, то я все-таки вважаю, що перемога дістанеться хлопцям Рози, «бики» за рахунок кращої кондиції та націленості на результат візьмуть гору над франкфуртцями: перемога Лейпцига – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0