Манчестер Сіті – Інтер. Яка команда виграє фінал Ліги чемпіонів?

«Манчестер Сіті» зіграє з «Інтером» у фіналі Ліги чемпіонів у суботу, 10 червня, на стадіоні «Ататюрк».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Інтера".

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті в півфіналі Ліги чемпіонів вибив чинного переможця турніру Реал Мадрид і пройшов ще одного головного суперника. Команда Пепа Гвардіоли поки що підтверджує статус головного фаворита нинішнього розіграшу і має намір вперше в історії виграти єврокубковий турнір.

Перемога в Лізі чемпіонів була давньою мрією босів манчестерського клубу, і тепер у підопічних іспанського тренера з'явилася нова можливість виграти цей трофей. Цього сезону «городяни» вже виграли Прем’єр-лігу, а також зіграють у фіналі Кубка Англії та мають хороші шанси виграти требл.

Інтер

Інтер на останній стадії турніру принципово протистояв Мілану і вже домігся непоганого результату в поточній Лізі чемпіонів. Мало хто вірив, що збірна Італії вийде в головний матч турніру, враховуючи її кадровий потенціал.

У фіналі Ліги чемпіонів «Інтер» вважатиметься аутсайдером, але все одно в одній грі може бути все. У «нерадзуррі» точно будуть свої шанси перед воротами, але головним завданням підопічних Сімоне Індзагі буде грати надійно та дисципліновано в захисті.

Манчестер Сіті – Інтер

Манчестер Сіті проти Інтер факти

  • У минулому команди ніколи не зустрічалися одна з одною в європейських змаганнях;
  • Манчестер Сіті не програв жодного матчу в поточній Лізі чемпіонів;
  • У середньому на 7 з 10 матчів за участю Манчестер Сіті цього сезону ставка на тотал перевищує (2,5) 1,72;
  • У середньому 4 з 10 матчів «Інтера» цього сезону є ставками «обидві команди заб'ють». 1,95.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на фінальний матч цієї Ліги чемпіонів: на перемогу «Манчестер Сіті» можна поставити 1,43, на нічию — 5,00, на перемогу — Інтер за 7,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Манчестер Сіті" вважається фаворитом фіналу Ліги чемпіонів проти "Інтера" і спробує вперше в історії виграти цей турнір. Команда Пепа Гвардіоли вийде на поєдинок у найсильнішому складі і явно має намір показати свій найкращий футбол. Італійська команда точно зіграє другою у фіналі, і буде цікаво подивитися, як довго Інтер зможе стримувати атаки Сіті. Клас «Манчестер Сіті» повинен зіграти вирішальну роль, а значить, логічно зробити ставку на фору 1 (-1,5) за 2,17.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0