Монако проти Тулузи. Чи перервуть монегаски серію поразок?

3 червня в матчі 38-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди «Монако» і «Тулуза». Матч прийме «Арена Луї II» (Монако).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" – "Тулуза".

Монако

Монако вже три тури поспіль не може перемогти в чемпіонаті, в останньому поєдинку команда на виїзді поступилася Ренну 0:2. Підопічні Філіпа Клемента провели матч скромніше, команда більше часу відбивала атаки «чорно-білих». Протягом першого тайму червоно-білим вдавалося тримати свої ворота на замку. Але після перерви "монегаски" вже впали, господарі забили два голи, а от гості не змогли дати гідної відповіді.

Монако посідає 6-е місце в турнірній таблиці з 65 очками та співвідношенням м'ячів 69:56.

Тулуза

Тулуза в четвертому матчі поспіль грає на нічию, цього разу команда вдома програла внічию з Осером (1:1). Підопічні Філіпа Монтаньє, як господарі, активно рухалися вперед, клуб контролював м’яч понад 60% ігрового часу. При цьому першим голом забили саме гості. "Малюки" швидко переварили ситуацію, ще до перерви Абухлал спробував відновити рівновагу. У другому таймі «фіалки» продовжили домінувати, але таки зуміли виграти достатньо для перемоги.

Тулуза посідає 13 місце в Лізі 1 з 45 очками та різницею м'ячів 49:56.

Монако проти Тулузи

Монако проти Тулузи факти

  • «Монако» зіграла внічию в першому таймі і виграла в 5 з останніх 7 матчів проти «Тулузи» у всіх турнірах;
  • Тулуза зіграла внічию в останніх 4 матчах Ліги 1 5,28;
  • «Тулуза» зіграла внічию в першому таймі та в матчі в останніх 4 матчах Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу монегаскам. На успіх Монако котирування склали 1,47. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,28. Котирування зупинилися на Victoria Toulouse, на позначці 5,73. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,76, на «Тотал більше 3,5» з лапками - 2,11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монако, проваливши фініш чемпіонату, ризикує залишитися без єврокубків наступного сезону. «Тулуза» проводить чудовий сезон, вигравши Кубок Франції та граючи в Лізі 1 протягом кількох місяців. Враховуючи святковий настрій гостей, думаю, «князям» вдасться взяти вдома три очки, трохи скрасивши провальний фініш сезону: перемога «Монако» з гандикапом 1 (-1) – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0