Бетіс проти Валенсії. Чи уникнуть левантійці вильоту в Сегунду?

4 червня в матчі 38-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Бетіс» і «Валенсія». Поєдинок прийме Benito Villamarin Arena (Севілья).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Валенсії".

Бетіс

Бетіс забезпечив собі місце в Лізі Європи на наступний сезон, обігравши Жирону з рахунком 2:1 в останньому матчі Ла Ліги на виїзді. Підопічні Мануеля Пеллегріні активно провели перший тайм, команда намагалася атакувати, але жирондисти першими вийшли вперед. Після перерви «зелено-білі» зібралися, команда почала діяти гостріше, все ж таки до кінця матчу зумівши переламати ситуацію на свою користь. Героєм зустрічі у Бетікоса виявився Іглесіас, який відзначився дублем.

Бетіс посідає 6-е місце в чемпіонаті з 59 очками та різницею м'ячів 45:40.

Валенсія

В останньому матчі «Валенсія» знову не добилася успіху, зігравши вдома внічию з «Еспаньйолом» 2:2. Підопічні Рубена Барахи за грою ні в чому не поступалися гостям, команда навіть першою відкрила рахунок, хоча «папуги» швидко відігралися. У другому таймі «кажани» загалом вийшли наздоганяючими, тож команді довелося потрудитися, щоб відстояти хоча б нічию. Голи за помаранчевих забили Лопес і Ліно.

Валенсія посідає 15-е місце в турнірній таблиці з 41 очком і різницею м'ячів 41:44.

Бетіс проти Валенсії

Бетіс проти Валенсії факти

  • Реал Бетіс не зазнав поразки в 4 з останніх 5 ігор Ла Ліги;
  • Валенсія не зазнає поразок у 6 з останніх 8 ігор Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі дають невелику перевагу гостям. Успіх котирувань Betis склав - 2,84. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,59. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на позначці 2,46. Букмекери чекають від іспанців результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.23, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бетіс» може не переживати за результат, команда не втратить свою позицію. Валенсії обов'язково потрібно виграти, щоб гарантовано залишитися в Прикладі наступного сезону. Зважаючи на турнірну схему, думаю, що гості зможуть взяти вагомі очки, а господарі всіма думками вже у відпустці і не будуть сильно противитися такому результату: перемога Валенсії – 2,46.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0