Реал Сосьєдад проти Севільї. Чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома?

4 червня в матчі 38-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Реал Сосьєдад» і «Севілья». Матч прийме «Реале Арена» (Сан-Себастьян).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Сосьєдад" – "Севілья".

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад перервав безпрограшну серію з семи ігор у національній лізі, поступившись 1-2 мадридському Атлетіко в останньому турі. Скромніше виглядали на полі підопічні Іманола Альгуасіла, команда не встигала за рухами «матрацників». У підсумку "біло-сині" пропустили м'яч у кожному з сегментів. Вже в самій кінцівці гості відзначилися одним голом, Сорлот намагався, але цього виявилося недостатньо для порятунку.

Сосьєдад посідає четверте місце в чемпіонаті з 68 очками та різницею м'ячів 49:34.

Севілья

"Севілья" перервала серію з шести матчів без поразок на всіх рівнях, поступившись у домашньому останньому турі "Реалу" з рахунком 1:2. Підопічні Хосе Луїса Менділібара чудово почали зустріч, вже на 3-й хвилині «Мір» вивів їх вперед. «Червоно-білі» думали відсидітися в обороні, але «вершкові» відігралися ще до перерви. У другому таймі гості повели в рахунку, «Севілья» занервувала, що призвело до вилучення Акуни з поля. У неповному складі господарі вже не могли нічого врятувати. "Севілья" посідає 11 місце в чемпіонаті з 49 очками та різницею м'ячів 46:52.

Минулої середи севільці знову виграли Лігу Європи, обігравши римську Рому.

Реал Сосьєдад проти Севільї

Реал Сосьєдад – Севілья факти

  • Реал Сосьєдад не програє в 7 з останніх 8 матчів Ла Ліги;
  • Севілья не програє в 14 з останніх 16 матчів сезону 2.16.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі вірять в успіх господарів. На перемогу Реал Сосьєдад котирування становили 1,73. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Victoria Seville, близько 4.65. Букмекери чекають від іспанців результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.04, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сосьєдад забезпечив собі місце в Лізі чемпіонів на наступний сезон, тепер команда може розслабитися. «Севілья» виграла Лігу Європи, а з нею і місце в Лізі чемпіонів, тож «Севілья» може не підготуватися до виїзної зустрічі Ла Ліги, адже її тріумф в Європі відбувся лише в середу. Гадаю, господарі порадують рідну публіку, севільці продовжать святкувати та думати про заслужений відпочинок: перемога «Реал Сосьєдад» — 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0