Удінезе проти Ювентуса. Хто виявиться сильнішим у протистоянні «смугастих» команд?

4 червня в рамках 38-го туру італійської Серії А на "Дачія Арена" (Удіне) зустрінуться команди "Удінезе" і "Ювентус".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Удінезе» – «Ювентус».

Удінезе

Удінезе програє третій матч поспіль, цього разу команда програла на виїзді Салернітані 2:3. Підопічні Андреа Соттіла просто чудово провели першу третину матчу, команда зуміла двічі розписатися у воротах господарів. "Маленькі зебри" швидко розслабилися, дозволивши "морським коникам" повернути один м'яч до перерви. Надалі гості повністю впали, так що суперник зумів забрати собі перемогу. Голами за "чорно-білих" відзначилися Зегелар і Несторовскі.

Удінезе посідає 12-е місце в Серії А з 46 очками та різницею м'ячів 47:47.

Ювентус

Ювентус відверто провалює завершення сезону, в останньому матчі догма програла Мілану з мінімальним рахунком 0:1. Підопічні Массіміліано Аллегрі не могли нав'язати "дияволам" свої умови, команда не завжди встигала за рухом суперника. У підсумку ще до перерви «стара синьйора» була в ролі наздоганяючої. У другому таймі схема гри не змінилася, "червоно-чорні" продовжували контролювати матч, але "зебри" нічого не могли придумати навіть для порятунку.

Ювентус посідає сьоме місце в чемпіонаті з 59 очками та різницею м'ячів 55:33.

Удінезе проти Ювентуса

Удінезе – Ювентус факти

  • Удінезе програв останні 3 матчі в Серії А;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Удінезе в Серії А 1,86.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать туринців фаворитами зустрічі. Котирування Вікторії Удінезе становили 3,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. На успіх Ювентуса котирування зупинилися на позначці 2,05. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських клубів у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.86, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.92. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Удінезе пішов у відпустку ще в квітні, "зебри" дограють сезон, не намагаючись чіплятися за очки. У «Ювентуса» був кошмарний сезон з точки зору гри, результатів, скандалів і штрафних балів. За великим рахунком, жодна з команд не має турнірної мотивації, але хтось має його виграти. Клас Турину вищий, тому, думаю, вони зможуть взяти три очки, завершивши сезон на позитивній ноті: перемога Ювентуса – 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0