Рома проти Спеції. Чи врятують гостей від вильоту із Серії А?

4 червня в матчі 38-го туру італійської Серії А зустрінуться команди «Рома» і «Спеція». Матч прийме «Олімпіко Арена» (Рим).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Спеція

Рома

Рома продовжила свою невдалу серію в чемпіонаті до семи зустрічей, в останньому турі Серії А на виїзді зазнавши поразки від Фіорентини 1:2. Підопічні Жозе Моурінью зробили ставку на гру в контратаці, завдяки чому команда вийшла вперед вже на 11-й хвилині, точним ударом відзначився Ель-Шаараві. Надалі «вовки» сподівалися відійти малою кров'ю, зосередившись на захисті. Вже в самій кінцівці «жовто-червоні» чекали удару, «лілії» буквально забили два голи за 3 хвилини, залишивши римлян поза своєю долею. "Рома" посідає 6-е місце в чемпіонаті з 60 очками та різницею м'ячів 48:37.

У середині тижня підопічні Моурінью не зуміли виграти Лігу Європи, поступившись Севільї в серії пенальті.

Спеція

«Спеція» відверто провалила останній матч чемпіонату, програвши вдома «Торіно» з рахунком 0:4. Підопічні Леонардо Семплічі в першому таймі діяли не найкращим чином, дозволяючи «бикам» домінувати на полі. На 27-й хвилині "орлята" помилилися, Вишневський зрізав м'яч у власні ворота. Після перерви господарі були змушені ризикувати, адже втрачати команді було нічого. У підсумку «орли» повністю розвалилися, дозволивши туринцям довести рахунок до непристойного.

Спеція займає 17 сходинку в турнірній таблиці, набравши 31 очко, різниця м'ячів 30:60.

Рома проти Спеції

Рома проти Спеції факти

  • Рома не змогла виграти останні 7 матчів у Серії А;
  • Спеція не змогла виграти 10 з останніх 11 матчів Серії А;
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 матчів Ла Спеції в Серії А 1,82.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать римлян. Котирування Вікторії Роми становили 2,11. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. На успіху Spice котирування зупинилися на позначці 3,55. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських клубів у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.82, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.96. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рома в жахливому настрої перед останньою грою сезону, римляни програли фінал Ліги Європи, провалили фініш національного чемпіонату. Спеція є аутсайдером Серії А, команда ризикує покинути еліту за підсумками чемпіонату. Обом командам потрібні очки, але гості все-таки важливіші, до того ж римляни навряд чи зможуть морально відновитись і налаштуватися на чемпіонську гру, тому, думаю, в цій парі буде сенсація, і гості збережуть своє місце в еліті: перемога Ла Спеції - 3,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0