Краснодар проти ЦСКА. Хто стане володарем Кубка Росії?

11 червня в матчі Суперфіналу Кубка Росії на арені «Лужники» (Москва) поміряються силами клуби «Краснодар» і ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Краснодар" - ЦСКА

Краснодар

Краснодар пробився до суперфіналу Шляхом регіонів, обігравши у вирішальному матчі «Урал» з рахунком 2:1. Підопічні Володимира Івіча вийшли вперед вже на 8-й хвилині, Панталян пробив точно в створ. Радість «чорно-зелених» була недовгою, «джмелі» відігралися ще до перерви. У другій половині зустрічі «бики» виклалися на славу, все ж забивши ще один м’яч, спробувала Кордоба, яка в підсумку стала переможною. Краснодар добре зіграв у кінцівці чемпіонату, в останньому турі на виїзді зігравши внічию з Ахматом 2:2.

За підсумками чемпіонату Росії Краснодар став 6-ю командою, набравши 48 очок, з різницею м'ячів 62-46.

ЦСКА

ЦСКА пройшов турнір через основну сітку Кубка Росії, у фінальній серії москвичі за сумою двох зустрічей розігралися з тим же Уралом (1:1, 2:1). У домашньому поєдинку підопічні Володимира Федотова не вдало виступили, дозволивши «помаранчево-чорним» зберегти шанси на успіх. Але на виїзді «червоно-сині» вже діяли набагато нахабніше, в результаті залишивши суперника поза межами своєї долі. Перемогу «армійцям» принесли точні удари Чалова та Медіни.

У Прем'єр-лізі ЦСКА провів потужну весну, ставши срібним призером. У 30 турах армійці набрали 58 очок, закинувши 56 і пропустивши 27 м'ячів.

Краснодар проти ЦСКА

Факти про матч Краснодар – ЦСКА

  • Краснодар не програє в останніх 8 матчах сезону 1,77;
  • ЦСКА не програє в 15 з останніх 16 ігор сезону;
  • Більше 2,5 голів у 5 з останніх 6 матчів Краснодара цього сезону;
  • Більше 2,5 м'ячів у 6 з останніх 7 ігор ЦСКА сезону 1,93.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать у москвичах володарів кубків. Для Краснодара котирування становили 3,85. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,60. На успіх ЦСКА котирування зупинилися на позначці 2.00. Букмекери не знають, чого очікувати від російських клубів у плані гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.85, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останніми тижнями "Краснодар" демонструє хороші результати, провівши серію успішних матчів. У 2023 році ЦСКА демонструє якісний футбол, здобувши срібло чемпіонату та впевнено пробиваючись у кубку. Фінал завжди стає протистоянням характеру та досвіду. Не думаю, що гра вийде яскравою і насиченою на моменти, думаю, що голів буде мало: тотал менше 2,5 - 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0