Нідерланди проти Хорватії. Яка команда вийде у фінал Ліги націй?

У середу, 14 червня, на стадіоні "Де Кейп" відбудеться поєдинок між збірними Нідерландів і Хорватії в рамках півфіналу Ліги націй.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Хорватії

Нідерланди

Збірна Нідерландів чудово провела груповий етап Ліги націй, вигравши п'ять матчів і лише раз зігравши внічию. Помаранчеві випередили збірну Бельгії, а також залишили позаду Польщу та Уельс, заслужено посівши перше місце у своєму квартеті, жодного разу не програвши.

Фінальна стадія турніру відбудеться в Нідерландах, і в своїй країні господарі неодмінно захочуть вийти на головний матч турніру, а то й здобути трофей. Тому підтримка місцевих уболівальників буде дійсно важливим фактором для Нідерландів у півфінальному матчі проти Хорватії.

Хорватія

Збірна Хорватії також успішно виступила на груповому етапі Ліги націй, програвши лише один матч у першому турі Австрії. У дуже складній групі з Данією та Францією збірна Хорватії зуміла фінішувати першою та отримати путівку до фінальної стадії турніру.

У фіналі чотирьох головним аутсайдером буде збірна Хорватії, але ця команда неодноразово доводила, що не визнає авторитетів і готова дати серйозний бій супернику будь-якого рівня. Тож у наступній зустрічі футболісти збірної Хорватії справедливо розраховують показати свій максимум і пройти далі.

Нідерланди проти Хорватії

Нідерланди проти Хорватії факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в товариському матчі в 2008 році: Нідерланди обіграли Хорватію з рахунком 3:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів за участю Нідерландів ставка була на понад (2,5) 2,26;
  • У двох з останніх п'яти матчів з Хорватією була ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 1,96;
  • Збірні Нідерландів і Хорватії жодного разу не зіграли внічию в стикових матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на півфінальний матч Ліги націй: на перемогу Нідерландів можна поставити 2,00, на нічию – 3,31, а на перемогу Хорватії - за 4,07. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий півфінальний матч Ліги націй, на кону якого буде перепустка в головний матч турніру. Букмекери справедливо віддають перевагу збірній Голландії, яка гратиме на своєму стадіоні. Але хорватська команда, очевидно, матиме свої можливості в подальшій грі і намагатиметься їх реалізувати. І Нідерланди, і Хорватія будуть шукати своє щастя в атаці, тому логічним вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0