Фламенго проти Расінг. Хто виявиться сильнішим у вічному футбольному протистоянні?

9 червня в рамках 5-го раунду Кубка Лібертадорес на арені Маракана (Ріо-де-Жанейро) поміряються силами команди «Фламенго» і «Расінг».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Фламенго» проти «Гонок».

Фламенго

Фламенго набирає очки в третьому бою поспіль на турнірі, цього разу бразильці на виїзді розійшлися зі світовим Нубленсе 1:1. Перший тайм підопічні Анібала Лемоса провели набагато краще, вже на 34-й хвилині Габріель вивів їх вперед. Після перерви гості почали діяти слабше, чим скористалися чилійці, в середині відновивши рівновагу. У решту часу вони не намагалися як "червоно-чорні", але повернути перевагу не вдалося. Фламенго посідає друге місце в групі А з 5 очками та різницею м'ячів 5:4.

"Червоно-чорні" відмінно показали себе в Кубку Бразилії, обігравши в 1/8 фіналу Флуміненсе з рахунком 2:0.

Расінг

«Расінг» веде турнір без поразок, в останньому поєдинку аргентинці переграли «Аукас» з рахунком 2:1. Підопічні Фернандо Гаго відмінно увійшли в зустріч, вже на 2-й хвилині Реньєро вивів їх вперед. Надалі «академіки» продовжили йти вперед, завдяки чому в середині другого тайму Рохас зміцнив перевагу команди. Лише після цього гості розслабилися, дозволивши еквадорцям скоротити відставання. «Расінг» посідає 1 місце в квартеті, набравши 10 очок, при різниці м’ячів 8:4.

Добре виступили «академіки» і в національному чемпіонаті, обігравши в останньому домашньому матчі «Банфілд» з рахунком 2:0.

Фламенго проти Расінг

Фламенго проти Гонок факти

  • Фламенго не програє в останніх 7 матчах сезону.
  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 5 іграх Фламенго сезону 1,93.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху бразильців. Котирування Вікторії Фламенго становили 1,48. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,23. На успіх Racing котирування зупинилися на рівні 7,05. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.93, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останніми тижнями бразильці перебувають у чудовій формі. «Фламенго» стабільно набирає очки в кожній зустрічі і має намір вийти в груповий етап. У Кубку Лібертадорес «Расінг» вирішив для себе практично все, але розслаблятися аргентинцям ще рано. Хлопці з Лемоса виграють у найближчій грі, "червоно-чорні" вдома знайдуть спосіб зупинити "гонщиків": перемога Фламенго з гандикапом 1 (-1) - 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0