Чанчунь Ятай проти Шеньчжень. Хто сильніший у битві середняків китайської Суперліги?

У четвер, 8 червня, на стадіоні "Changchun People's Stadium" відбудеться поєдинок "Чанчунь Ятай" - "Шеньчжень" в рамках 12-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Чанчунь Ятай" проти "Шеньчжень".

«Чанчунь Ятай»

«Чунчунь Ятай» займає сьоме місце в турнірній таблиці китайської Суперліги. В останній грі Yatai зазнали поразки від Beijing Guoan з рахунком 3-4, знову продемонструвавши свої найкращі якості в атаці та найгірші в обороні. Ятаї багато забиває завдяки високій результативності бразильця Леонардо, але захист команди працює не найкращим чином.

На даний момент Леонардо є найкращим бомбардиром Суперліги з десятьма голами, але ми також відзначимо досвідченого китайського форварда Тан Лонга, який вже забив «Шеньчженю» в останній грі цих команд. У матчі з Пекіном Леонардо відзначився двічі, але це не допомогло Чанчунь Ятай взяти очки.

Шеньчжень

«Шеньчжень» - команда, яка пропустила найбільше в 11 турах китайської Суперліги. Захисники цієї команди небезпечні стандартами біля воріт суперника і регулярно забивають, але не можуть знайти взаєморозуміння біля власних воріт, що призводить до регулярних пропущених голів.

У двох останніх виїзних матчах "Шеньчжень" поступився з рахунком 0:3 - команда погано грає на виїзді, набравши в поточному сезоні лише одне очко за межами власного стадіону. Лідером атак команди є ганський нападник Френк Ачемпонг, який забив чотири голи.

Чанчунь Ятай проти Шеньчжень

Факти Чанчунь Ятай проти Шеньчженя

  • Чанчунь виграв останні три зустрічі між цими командами;
  • В останній грі між Чанчунем і Шеньчженем нападник Чанчуня Тан Лонг забив двічі;
  • У п'яти з останніх шести матчів Чанчуня було забито більше 2,5 голів;
  • В останніх п'яти з останніх шести матчів "Шеньчжень" також ставив на "Овер" (2,5).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка зручна для ставок на китайську Суперлігу, бачить фаворитом у цій грі Чанчунь – на перемогу дають коефіцієнт 1,24, на нічию – 5,9, а на перемогу Шеньчженя – 14. ставка з коефіцієнтом 1,76. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чанчунь сильніший і буде мотивований виграти цю гру після двох поразок поспіль. Остання поразка від "Пекін Гоаня" була дуже невтішною - команда забила тричі, але не змогла навіть зачепитися за нічию. Тут ми пропонуємо зробити ставку на більше 2,5 голів Чанчуня - з коефіцієнтом 2,28.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0