Олімпія Асунсьйон проти Атлетіко Насьональ. Хто буде сильнішим у протистоянні з лідерами групи?

9 червня в матчі 5-го туру Кубка Лібертадорес зустрінуться команди «Олімпія Асунсьйон» і «Атлетіко Насьональ». Матч прийме «Мануель Феррейра Арена» (Асунсьйон).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Олімпія Асунсьйон» проти «Атлетіко Насьональ».

Олімпія Асунсьйон

Олімпія не зазнає поразок у кваліфікаційному раунді, в останньому матчі команда переграла Патронато 2:0. Підопічні Хуліо Сезара Касереса змогли забити ранній гол, вже на 9-й хвилині Іван Торрес вивів їх вперед. Після цього «декани» вирішили знизити темп, почавши ловити аргентинців на помилках. Варто відзначити, що така тактика принесла результати, у другій половині зустрічі Дієго Торрес встановив остаточний рахунок. Олімпія Асунсьйон займає 2-е місце в групі H з 8 очками та різницею м'ячів 6:3.

Чудово показали себе «бахромчасті» в останньому матчі чемпіонату Парагваю, обігравши на виїзді Гуарані з рахунком 2:1. Після 21 туру чемпіонату Парагваю команда з 28 очками займає 7-й рядок таблиці.

Атлетіко Насьональ

Атлетіко Насьональ вирішив вийти в плей-офф, обігравши Мельгар з рахунком 1:0 у четвертому раунді. Підопічні Ернана Даріо Еррери провели зустріч другим номером, віддаючи перевагу контратакам. У другому таймі Евергрінс ускладнили собі життя, Ромеро був вилучений за порушення. Треба віддати належне гостям, колумбійці не здалися, вирвавши перемогу зусиллями Бангеро. Атлетіко Насьональ посідає перше місце в квартеті з 10 очками, співвідношення м'ячів 8:4.

Непогано "зелено-білі" зіграли і в чемпіонаті Колумбії, обігравши вдома Агіласа Дорадаса з рахунком 1:0.

Олімпія Асунсьйон проти Атлетіко Насьональ

Олімпія Асунсьйон – Атлетіко Насьональ: факти

  • Атлетіко Насьональ не програє в останніх 6 матчах сезону.
  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 5 іграх Атлетіко Насьональ сезону 1,78.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу парагвайцям. На Вікторію Олімпію Асунсьйон котирування становили - 2,19. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,35. На успіх Атлетіко Насьональ котирування зупинилися на позначці 3,35. Букмекери не очікують результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.78, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Олімпія заряджена на боротьбу, команда ще не гарантувала вихід у плей-офф. «Атлетіко» впевнено грає у всіх зустрічах поточного турніру, а в останніх іграх групи може дозволити собі розслабитися. Що стосується результату, то хлопці Касереса без очок не залишаться, «облямовані» за рахунок націленості на результат і підтримки трибун зможуть зупинити колумбійців: Асунсьйон не програє Олімпії – гандикап 1 (0) - 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0