Гомель – Торпедо-БелАЗ. Чи продовжать гості безпрограшну серію в цьому сезоні?

11 червня в рамках 12-го туру Вищої ліги Білорусі на арені Центрального стадіону (Гомель) поміряються силами команди «Гомель» і «Торпедо-БелАЗ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Гомель» – «Торпедо-БелАЗ».

Гомель

Гомель третій бій поспіль не програє, в останньому турі команда вдома виявилася сильнішою за «Бєлшину» — 2:0. Підопічні Володимира Невінського зробили заявку на перемогу ще в першому таймі, коли зуміли забити два голи. Після цього «зелено-білі» почали поступово знижувати темп, команда заколисувала суперника, не дозволяючи йому повернути хоча б один м'яч. Точні удари Ануфрієва та Алексієвич принесли перемогу "рисям".

У турнірній таблиці Прем'єр-ліги "Гомель" займає 7-е місце, набравши 14 очок, різниця забитих і пропущених м'ячів 15:16.

Торпедо-БелАЗ

Торпедо-БелАЗ залишається єдиною командою без поразок у сезоні, в останньому матчі Жодіно на своїй території розігралося з солігорським Шахтарем 1:1. Підопічні Дмитра Молоша невдало почали, навіть дозволивши жовто-чорним вийти вперед. Вже після перерви автозаводці зуміли переломити хід зустрічі, команда помітно прискорилася, буквально наприкінці матчу зумівши врятувати нічию. Автором голу у господарів виявився Подубей.

Торпедо-БелАЗ з 22 очками посідає 3 місце в турнірній таблиці з різницею м’ячів 15:5.

Гомель – Торпедо-БелАЗ

Гомель – Торпедо-БелАЗ факти

  • «Гомель» не програє у 8 з 9 останніх матчів чемпіонату Білорусі;
  • Торпедо-БелАЗ не програє в останніх 13 матчах сезону.
  • У 7 з 10 останніх матчів «Торпедо-БелАЗ» цього сезону було зіграно менше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

«Гомель» значно зміцнив свої позиції в турнірній таблиці завдяки останнім успіхам. Щодо «Торпедо», то вони проводять один із найкращих сезонів в історії, вигравши кубок і входячи до трійки лідерів у чемпіонаті. Зважаючи на підсумки гостей у 2023 році, думаю, вони здатні продовжити безпрограшну серію після візиту до Гомеля: «Торпедо-БелАЗ» не програє – фора 2(0). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0