Шахтар Солігорськ – Іслоч. Чи продовжать «гірники» впевнено забивати?

9 червня в матчі 12-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Шахтар» (Солігорськ) та «Іслоч». Матч прийматиме «Строитель Арена» (Солігорськ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шахтар Солігорськ – Іслоч

Шахтар Солігорськ

Шахтар втратив очки в минулому матчі, зігравши внічию з Торпедо-БелАЗ 1:1. Підопічні Олексія Баги в першій половині зустрічі діяли значно переконливіше, команда активно йшла в наступ, сподіваючись зламати жодінцев. Частково план спрацював, ще до перерви Скавиш точним ударом вивів гостей вперед. У другій половині матчу «жовто-чорні» дозволили собі завчасно розслабитися, щоб у самій кінцівці «Автозаводу» вдалося відновити рівновагу.

У чемпіонаті «гірник» посідає 14-те місце, у клубу 12 очок у мінусі, різниця м’ячів 22:9.

Іслоч

«Іслоч» перервала серію з трьох матчів очками, в останньому турі вдома без шансів поступившись «Німану» 0:3. Підопічні Дмитра Комаровського за грою не поступалися «жовто-зеленим», а ось господарі катастрофічно кульгали в реалізації. Ще в першому таймі "сіро-сині" помилилися, дозволивши гостям відкрити рахунок. Після перерви «вовки» були змушені ризикувати, натомість команда припустилася помилок, дозволивши «оленям» ще більше зміцнити перевагу.

«Іслоч» із 14 очками посідає 6 місце в турнірній таблиці, різниця м’ячів – 13:11.

Шахтар Солігорськ – Іслоч

Шахтар Солігорськ – Іслоч факти

  • Солігорський «Шахтар» не зазнав поразки в останніх 4 матчах білоруської Прем'єр-ліги;
  • Менше 2,5 голів було зіграно в 4 з останніх 6 матчів «Шахтаря» в чемпіонаті Білорусі;
  • У 4 з 5 останніх матчів «Іслочі» в білоруській лізі було забито менше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

Шахтар продовжує відбивати своє покарання, команда робить це досить успішно. «Іслоч» відверто провалила останній матч, а в турнірній таблиці команда залишається досить високою. У майбутній грі господарі – фаворити, вони вищі за клас суперника, що й демонструють на футбольному полі, незважаючи на всі проблеми клубу: перемога солігорського «Шахтаря». Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0