Фламенго проти Греміо. Чи продовжать господарі безпрограшну серію цього сезону?

12 червня в матчі 10-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди «Фламенго» і «Греміо». Матч прийме «Маракана Арена» (Ріо-де-Жанейро).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фламенго" проти "Греміо".

«Фламенго»

«Фламенго» не програє вже п’ять зустрічей поспіль у національному чемпіонаті, цього разу на виїзді команда розігралася з «Васко да Гамою» – 4:1. Підопічні Хорхе Сампаолі просто знесли суперника в першому таймі, зумівши забити всі чотири голи. Після перерви "стерв'ятникам" не було чого витрачати сили, тому команда знизила обороти, дозволивши господарям забити гол престижу. Перемогу "червоно-чорні" принесли ударами Айртона, Педро, Герсона та Пульгара.

Фламенго посідає 5 місце в Серії А з 16 очками та різницею м'ячів 18:11.

Греміо

Греміо не програє в четвертому бою поспіль, в останньому турі команда вдома виявилася сильнішою за Сан-Паулу 2:1. Підопічні Ренато Гаушо невдало розпочали зустріч, дозволивши супернику забити достроковий гол. Варто зазначити, що мушкетери не опускали рук, ще до перерви відповіли двома влучними ударами. У другому таймі господарі не поспішали в атаку, вважаючи за краще захистити переможний результат. Голи за клуб забили Крістальдо та Рейнальдо.

Греміо посідає 4-е місце в турнірній таблиці з 17 очками та різницею м'ячів 14:12.

Фламенго проти Греміо

Фламенго проти Греміо факти

  • Більше 2,5 голів у 6 з останніх 7 матчів ліги Греміо 1,75;
  • Греміо переміг в останніх 3 матчах чемпіонату Бразилії;
  • Греміо забив щонайменше 2 голи в останніх 3 матчах чемпіонату.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать господарів. Котирування на перемогу Фламенго становили 1,54. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,14. Котирування Вікторії Греміо зупинилися на позначці 6,28. Букмекери чекають результативного футболу у виконанні бразильського гранда. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.09, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Фламенго» грає чудово, команда не по днях, а по годинах наздоганяє лідируючу групу. «Греміо» також у хорошій формі, клуб продовжить боротьбу за найвищі місця. Обидва клуби мають намір боротися за титул, а в інших турнірах ставлять максимальні цілі. У протистоянні двох рівних команд, які йдуть на ходу, думаю, вирішальним буде фактор власного поля. Хлопці Сампаолі за підтримки трибун розійдуться з мушкетерами рівними: перемога Фламенго - 1,54.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0