Атлетіко Мінейро – Брагантіно. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в чемпіонаті?

11 червня в матчі 10-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Атлетіко Мінейро і Брагантіно. Матч прийме «Мінейран Арена» (Белу-Оризонті).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетіко Мінейро» проти «Брагантіно».

Атлетіко Мінейро

Атлетіко Мінейро не програє вже п'ять турів поспіль у чемпіонаті, в останньому матчі команда переграла Крузейро з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Едуардо Куде зробили ставку на перший тайм, команда активно йшла вперед, не дозволяючи господарям розганяти атаки. У підсумку вже на 27-й хвилині Халк вивів господарів вперед. Після перерви «петушки» вже не поспішали в атаку, команда зачинилася біля своїх воріт, вирішивши зберегти перевагу.

Атлетіко Мінейро займає 3 місце в лізі з 17 очками при різниці м'ячів 13-7.

Брагантіно

"Брагантінос" завершили свою п'ятиматчеву безпрограшну серію в національному чемпіонаті, програвши на виїзді "Флуміненсе" з рахунком 1:2. Підопічні Едуардо Куде провели зустріч, граючи від оборони, команда сподівалася впіймати господарів на помилках. Варто відзначити, що план у "червоних биків" зовсім не спрацював, до перерви Флуміненсе двічі розписався у воротах гостей. У другому таймі «Ред Булл» був змушений піти вперед, що дозволило клубу скоротити відставання, гол забив «Борбас».

Брагантіно посідає 11-е місце в чемпіонаті, набравши 13 очок, при співвідношенні м'ячів 14:13.

Атлетіко Мінейро – Брагантіно

Факти про матч Атлетіко Мінейро – Брагантіно

  • Атлетіко Мінейро не зазнав поразки в останніх 5 матчах чемпіонату.
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 ігор Атлетіко Мінейро цього сезону 1,83;
  • Обидві команди забили в останніх 6 очних зустрічах між Атлетіко Мінейро та Брагантіно 1,84;
  • Брагантіно не програє у 8 з 10 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі вірять в успіх господарів. Котирування на перемогу Атлетіко Мінейро становили 1,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,71. Котирування Вікторії Брагантіно зупинилися на позначці 5,21. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.83, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.99. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко Мінейро мчить на повну, команда майже наздогнала лідерів чемпіонату. Брагантіно після серії вдалих матчів у минулому турі припустився помилки. Зараз «Петушки» в хорошій формі, регулярно поповнюють свій видовищний запах, але «Ред Булл» ще не виграв першість на виїзді. Думаю, статистика говорить сама за себе, господарі підтвердять свій рівень, взявши три очки: перемога «Атлетіко Мінейро» - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0