Шарлотт проти Сіетл Саундерс. Хто буде сильнішим Схід чи Захід?

11 червня в матчі регулярного чемпіонату MLS на «Бенк оф Америка Арена» (Шарлотт) поміряються силами команди «Шарлотт» і «Сіетл Саундерс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Шарлотт" проти "Сіетл Саундерс".

Шарлотт

Шарлотт видала серію з двох поразок поспіль у чемпіонаті, програвши в останньому матчі на виїзді Коламбус Крю 2:4. Підопічні Крістіана Латтанціо відверто проспали перший тайм, дозволивши господарям тричі розписатися у своїх воротах. Після паузи «коронцям» вдалося на деякий час перехопити ініціативу, але серйозно розраховувати на перемогу команда все одно не могла. У "біло-синіх" голи відзначилися Свідерскі та Мерам.

«Шарлотт» посідає 9 сходинку в турнірній таблиці Сходу, набравши 21 очко після 17 зустрічей, при різниці м'ячів 22:30.

Сіетл Саундерс

Сіетл в останньому матчі регулярного сезону втратив очки, зігравши на своїй території внічию з Портленд Тімберс 0:0. Краще виступили на полі підопічні Браяна Шметцера, команда контролювала м'яч понад 60% ігрового часу. Водночас гості активніше попрацювали в атаці. «Ехолоти» неодноразово намагалися наблизитися до воріт «лісорубів», але ті вміло захищалися. У підсумку «синьо-зелені» забити не змогли, знову втративши очки.

Сіетл займає 2-е місце на Заході, набравши 27 очок після 17 матчів, з різницею м'ячів 21:14.

Шарлотт проти Сіетл Саундерс

Шарлотт проти Сіетл Саундерс факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 4 іграх Сіетла в MLS 1,81;
  • Шарлотт програв 4 з останніх 5 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають мінімальну перевагу господарям у цій зустрічі. Котирування на перемогу Шарлотта становили 2,50. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування зупинилися на Victoria Seattle Sounders на позначці 2,85. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.81, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.92. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Шарлотт» останнім часом переживає кризу, команда зазнала серії поразок, які витіснили її із зони плей-офф. Сіетл виглядає переконливіше в ході сезону, хоча останні результати нічим не відрізняються від результатів суперника. Що стосується майбутньої гри, то я очікую в ній результативного протистояння, «Шарлотт» грає у відкритий футбол: тотал понад 2,5 – 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0